Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám ki irtani a...

Mivel tudnám ki irtani a lakásomból a muslincákat? Semmi ételt italt nem hagyok elő, mégis ellepték a lakásomat ezek a muslincák, mindenbe bele szállnak ami nem egy jó látvány. Mivel tudnám kiirtani?

Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Mindent mindig moss el, konyhát tarzsd tisztán, ne hagyj elol se etelt se eteles edenyeket.

Nekem a molylepke csapda vált be. Egy vizes palack tetejet levagom es fejjel lefele belerakom a palack aljaba mintha egy tolcser lenne. Palackba kis cukos kis eleszto meg langyos viz. Hegente cserelem.

Az elesztobol kiszallo gazok odavonzzak, belekerulnek a tolcser reszen keresztul az uvegbe de kijonni mar nem tudnak

2023. okt. 31. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Muslincákhoz kevés ecet a vízbe is jó.

2023. okt. 31. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell találnod a fészküket. Velem 2x is előfordult, hogy ellepték a lakást, egyszer bio virágföldből keltek ki folyamatosan, a másik esetben pedig kiborult sört töröltem fel a felmosóval, aztán csesztem kiöblíteni meg kicsavarni és a sörös felmosófejbe telepedtek bele. A "forrást" kell megszüntetni.
2023. okt. 31. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a tartózkodási helyüket. A kidobott kávézaccban találták a helyüket.Egy dobozban szoktam összegyűjteni és a cserepes virágföldjére szoktam szórni.És onnét jöttek a sok muslinc a lakásomba.

Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat.

2023. nov. 5. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Így-így. Mindig van egy "forrás", ahonnan jönnek, azt kell megszüntetni.
2023. nov. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!