Látványos süteményt szeretnék sütni, de nem lenne baj, ha nem kellene órákig a konyhában állni?
Én megpróbálnám azt, hogy többfélét csinálni, de hasonló alapanyagokból - és aztán szépen elrendezni őket egy tálcán, díszítve.
Pl. kapásból ott vannak a sütés nélküli sütik, amikhez kb. mind kell háztartási keksz, tej, kakaópor, margarin, stb.
- csíkos Albert keksz süti ( [link]
- kekszszalámi ( [link]
- kókuszfolyó (ezerféle módon cifrázható is)
- kókusztekercs
--> csomóféle sütemény, és még csak kb. ugyanazt a pár hozzávalót használtad.
Akkor ott vannak az egyszerűbben megsüthető, minden gyerek által kedvelt muffinok, brownie-k.
Ha ilyeneket csinálsz vegyesen, és színes cukordarával, kókuszreszelékkel (a golyóhoz meg a tekercshez úgyis kell venni), esetleg apró marcipánfigurákkal... akkor szerintem tuti a siker. :)
Akkor kokuszkocka, de erdekesebb modon. Vagy kakaos legyen az alappiskota es fehercsokiba martsd, majd a kokuszreszelek. Vagy mar kokuszos legyen az alappiskota is, etcsokimaz es ugy a reszelek. Errol jut eszembe, csinaltam ilyen modon dios kockat. Dios alappiskotat keszitettem daralt dioval, es a vegen kevertem diogerezdeket is a tesztaba, sutes utan martottam etcsokiba es daralt dioba es mogyoroba forgattam. Isteni volt!
Meg a holabda is jo lenne szerintem vagy a duplan csokis muffin, belul csokikremmel es a tetejen szinten csokikremmel es csokireszelekkel diszitve.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!