Hogyan pucolják géppel a tökmagot, napraforgót? :-)
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 15:37
1/7 anonim válasza:
Egy nagy teremben ül egy csomó öregasszony és a hagyományos módon (foggal, SZTK. protkóval) tisztítják a magokat. :)
(Bocs, nem bírtam kihagyni, pedig én is már gondolkodtam ezen. )
2/7 anonim válasza:
Hántolómalomban hántoló géppel ami két ellentétesen forgó durva rovátkolt malomkő aminek a közepébe szórják a magot közötte rést állítanak be és a kő a héjba belekapva öszetöri a héjat amit aztán szórás közben levegőfúvással eltávolítanak a magbél közül..
3/7 anonim válasza:
A tv adók miért nem képesek olyan műsorokat készíteni, amiben bemutatnák hogyan készülnek az ilyen dolgok, meg egyáltalán az élelmiszerek amiket a boltból veszünk? Csak a népbutítás folyik a sok értelmetlen megaszar, meg hasónló baromságokkal! A nép meg banbán bámul mikor leveszi a pólcról az árút. Nem jó van ez így.
4/7 anonim válasza:
egy Kőhalmi Zoltán idézettel válaszolnék, mert már ős is felvetette ezt a problémát, felhívta a szotyi-forródrótot, és azt mondták:
"Így terem bazzeg'
6/7 anonim válasza:
A másodiknak megy egy zöld kéz.:)
7/7 anonim válasza:
Discoveryn a Hogyan készültben voltak ilyenek, napraforgóra ugyan nem emlékszem, de egy csomó gyártási folyamatot bemutattak. Youtube-on is van fent néhány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!