Néhány egyszerű kérdést tennék fel, ha rendszeres kávé fogyasztó vagy: 1. Milyen típusú kávét fogyaszt legszívesebben? 2. Otthon vagy kávézóban fogyasztja el a napi kávé adagját? 3. Napi hány csésze kávét fogyaszt?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű közvélemény kutatáshoz kellene a szakdolgozatomhoz.2023. okt. 3. 17:09
11/15 anonim válasza:
Reggel: kávébabból frissen daráló és főző gépünk van, abból főzök egy picit hosszabb eszpresszót és kb. ugyanannyi zabtejjel felöntöm. Délután: Nescafé 3in1.
90%-ban otthon.
Napi 2.
12/15 anonim válasza:
1.Specialty, valamilyen alternatív kávéfőzési módszerrel elkészítve (french press, filter)
2. Heti egyszer fogyasztok kávét kávézóban, a többi napokon otthon
3. Átlagban napi 2-3 csésze kávét iszok.
13/15 anonim válasza:
Ha a közvélemény kutatás szempontjából van jelentősége, akkor még hozzátenném, hogy a kávémat lehetőség szerint csak frissen őrült kávébabból készítem/kérem. 12. voltam.
14/15 anonim válasza:
1. Őrölt kávé (Omnia classic)
2. Általában otthon
3. 2-3 csészével szoktam inni,
attól függ hogy hogyan iszom
15/15 anonim válasza:
1. Tejes kávé, amit adnak, otthonra sose veszek.
2. Munkahelyen főként, hétvégén kávézőban.
3. Napi egyet próbálom tartani, olykor nehéz munkanap lecsúszik még egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!