Hogy lehet megenni a sültvért? Én hogyha egy kis vért találok a húsban máris kipiszkálom.
Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 20:53
1/11 anonim válasza:
A népi bölcsesség szerint az ízlések és a pofonok különbözőek.
3/11 anonim válasza:
A megsutott ver es a meg nem sutott hus, ami meg veres, miota ugyanaz?
4/11 anonim válasza:
Régebben simán, hagymásan, jó étvággyal. Most már inkább nem belegondolva mit eszek :D
5/11 anonim válasza:
Biztos nem akarták kidobni, mint ahogy a többi részét sem, nem hiszem, hogy valami csemegének számítana. Én sem ettem még sosem, pedig régen voltam disznóvágáson (úgy 40 éve).
6/11 anonim válasza:
5-ös: sokak számára csemege, valamennyire a májra hasonlít. Emellett rengeteg fehérjét és vasat tartalmaz, szóval nem csak azért szokás fogyasztni, hoyg ne dobják ki, hanem igen magas a tápértéke is.
7/11 anonim válasza:
#6 Akkor tévedtem. Én mondjuk a májat is utálom az összes többi belsőséggel együtt. Egészségére annak, aki szereti.
8/11 anonim válasza:
Ha nem szereted nem kell megenni.
9/11 anonim válasza:
Előtte pálinka, közben forralt bor. 🤣
10/11 anonim válasza:
Na, megjött az ügyeletes alkoholista is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!