Mi a véleményetek a BOLERÓ ital porról?
Figyelt kérdés
Mi szeretjük, főleg a multi vitamint, az őszi barackot, körtét. A citromot nem.2010. okt. 18. 07:24
11/22 anonim válasza:
Undorító ízű fos... fel nem foghatom, hogy képes ezt valaki nap mint nap magába dönteni. Egyszer-kétszer kipróbáltam, de ihatatlan, fuj.
12/22 anonim válasza:
borzalmas! el nem tudom képzelni, mit lehet benne szeretni..... :O
13/22 anonim válasza:
nekem hasmenésem lesz tőle az édesítő miatt. és még az íze is szar.
Régen a nagymamám mindig vett, de aztán leszoktattuk róla.
14/22 anonim válasza:
A bodza ízűt kóstoltam,a többit már nem fogom!
15/22 anonim válasza:
Én az ice teásokat szeretem. A többit nem kifejezetten. Ahhoz képest, h 1,5 liter vízzel kell őket higítani, szörnyen édesek, 2 l vizet is elbírnak.
16/22 anonim válasza:
Az őszibarack a nyerő nálunk, de nem sűrűn.
18/22 anonim válasza:
nagyon édes. ráadásul az édesítőszer miatt egy idő után nem oltja a szomjat. 2-3 alkalom után szomjas vagyok, és rájárok a vízcsapra, mert megőrülök, annyira szárad a szám.
19/22 anonim válasza:
Bocs,én nem szeretnék senkit fikázni,de azt írtad,hogy egy diéta m iatt iszod,mert sok folyadékot kell a szervezetedbe juttatnod.Ha diéta,azt biztosan azért találták ki,mert valami nem ok,ezért javítani kell rajta. Na,de ezzel,bármennyire sok folyadékot is viszel a szervezetedbe,csak rontani tudsz,mert CSAK káros,a szervezet számára szükségtelen dolgokat tartalmaz.Azt írod,finom.Persze.Egy sereg ember dolgozik azon,hogy minden értéktelenből finom(azt hisszük:értékes)legyen.Igyál inkább teát,ne tegyél bele semmit,rá fogsz jönni,hogy finom úgy is,nem kell se édesíteni,se savanyítani,el lehet fogadni a dolgok természetes ízét is.Legyen mondjuk menta,vagy citromfű.
20/22 anonim válasza:
Mikor kollégista voltam, gyakran ittam. Persze akkor 40 dkg baromfi felvágottat vettünk 150 Ft-ért, úgyhogy nem akkor éltem a legnagyobb jómódban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!