Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a BOLERÓ...

Mi a véleményetek a BOLERÓ ital porról?

Figyelt kérdés
Mi szeretjük, főleg a multi vitamint, az őszi barackot, körtét. A citromot nem.
2010. okt. 18. 07:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%
pfuj, nálam a sorrend: belekortyoltam és kiköptem! ritka.sz.r, mesterséges, ha valaki hánytatni akarja magát kiváló. elég fura az izlésed...
2010. okt. 18. 07:40
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem :)
2010. okt. 18. 07:48
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
nem csipázom,ki tudja milyen szintetikus sz...kat raknak bele.meg az íze sem nagy szám,akkor már inkább igazi gyümölcslé.
2010. okt. 18. 07:57
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Én sem szeretem. Ha édes löttyöt szeretnék (nagyon ritkán) inni, akkor iszok inkább igazi cukrosat. Nem szeretm az édesítőszer ízét.
2010. okt. 18. 08:05
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

szia! mi is szeretjük, őszi, multi,ananász,körte és régebben volt a dinnye ami még nagyon ízlett.

amúgy semmivel sincs benne több adalék, mint dobozos

vagy egyéb üdítőkben.

2010. okt. 18. 08:10
 6/22 anonim ***** válasza:
Szeretem, beíztesítve könyebben lecsúszik a szükséges folyadékmennyiség. de azért csak ritkán iszom, mert nem hiszem, hogy jót tesz a szervezetnek az, amiből készült :)
2010. okt. 18. 08:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én teát szoktam csinálni, és abba öntöm bele az italport, szerintem így a legfinomabb.

Egyébként meg ízlések és pofonok, valaki szereti, valaki nem.Engem nem igazán érdekelnek az adalékanyagok, ha azt nézzük, a 100%-os narancslé sem 100%-os!Majdnem mindenben benne vannak ezek a károsító anyagok.

Ha ilyet akar valaki inni, akkor csavarja ki saját kézzel.

2010. okt. 18. 08:12
 8/22 A kérdező kommentje:
8.11-es rátapintottál, én is pont azért iszom, mert sokat kell innom egy diéta miatt. Ez izlik, ezért nem jelent gondot adott mennyiség elfogyasztása. Nem kell boltba menni, mennyiségeket cipelni stb. Praktikus, olcsó 50 ft. Nekünk bejött. Köszi a válaszokat.
2010. okt. 18. 08:16
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon nem szeretem! A párom nap mint nap ezt issza - állítólag azért, mert olcsó.

De műanyagíze van. Meg tele van festékekkel, adalékanyagokkal.

Szerintem így is elég sok feleslegesen egészségtelen anyagot viszünk be a szervezetünkbe, legalább amit tudunk, kerüljünk el.

(én inkább vizet, teát, illetve anyukám kertjéből hozott gyümölcsből készített gyümölcslét szoktam inni)

2010. okt. 18. 08:19
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Ételfestéknek használom a Fantaszelethez :)

A gyerekek szeretik, de nem felvizezve. csak úgy kiöntik a tenyerükbe, és felnyalják :)

Szerintem mindennapi fogyaszásra nem alkalmas. Mi lenne, ha tiszta vizet innál, vagy gyógyteát?Vagy házi szörpöt tartanál otthon? Nem jó az a sok festék, ízesítő nap-mint -nap.Csupa narancsbőr leszek tőle. Alkalmankénti fogyasztásra szerintem megfelel. Mondjuk havonta 1 zacskó.

2010. okt. 18. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!