Mi a véleményetek a BOLERÓ ital porról?
szia! mi is szeretjük, őszi, multi,ananász,körte és régebben volt a dinnye ami még nagyon ízlett.
amúgy semmivel sincs benne több adalék, mint dobozos
vagy egyéb üdítőkben.
Én teát szoktam csinálni, és abba öntöm bele az italport, szerintem így a legfinomabb.
Egyébként meg ízlések és pofonok, valaki szereti, valaki nem.Engem nem igazán érdekelnek az adalékanyagok, ha azt nézzük, a 100%-os narancslé sem 100%-os!Majdnem mindenben benne vannak ezek a károsító anyagok.
Ha ilyet akar valaki inni, akkor csavarja ki saját kézzel.
Nagyon nem szeretem! A párom nap mint nap ezt issza - állítólag azért, mert olcsó.
De műanyagíze van. Meg tele van festékekkel, adalékanyagokkal.
Szerintem így is elég sok feleslegesen egészségtelen anyagot viszünk be a szervezetünkbe, legalább amit tudunk, kerüljünk el.
(én inkább vizet, teát, illetve anyukám kertjéből hozott gyümölcsből készített gyümölcslét szoktam inni)
Ételfestéknek használom a Fantaszelethez :)
A gyerekek szeretik, de nem felvizezve. csak úgy kiöntik a tenyerükbe, és felnyalják :)
Szerintem mindennapi fogyaszásra nem alkalmas. Mi lenne, ha tiszta vizet innál, vagy gyógyteát?Vagy házi szörpöt tartanál otthon? Nem jó az a sok festék, ízesítő nap-mint -nap.Csupa narancsbőr leszek tőle. Alkalmankénti fogyasztásra szerintem megfelel. Mondjuk havonta 1 zacskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!