Hol lehet kékszőlő izű Bolero italport kapni?
Kisebb boltokban lehet találni. Sőt még a kisboltban ha van boleró akkor tudsz beszélni a kasszással hogy neked kéne ilyen. Aztán hátha rendel. Emberek vagyunk értjük egymás nyelvén is. :D
Igyál belőle sokat helyettem is.
Ajánlani tudom még neked ha bolerós vagy a gepárd (ízű) sárga energiaitalt. :D Hajrá...
Boleróból az alma a legfinomabb (mindet kipróbáltam már)
Kisebb boltokban fellelhető!
07:24,én nem emlékszem,hogy a kérdezőnek lett volna ilyen kérdése! Nem is kérte,hogy Te vegyél!
Egyébként én tescoba,és az auchanban szoktam látni.
08:45, nem kell egyből pattogni.
Csak beírtam, hogy óvatosan bánjanak vele, és ne nagyon fogyasszák nagy mennyiségben (már csak a fenil-alanin fosató hatása miatt is).
Tescoban már kerestem, és azt mondták, hogy ilyen nem szokott lenni náluk. Na, majd utánanézek én is, az biztosabb :). Van egy CBA is a környéken, ott még nem voltam, majd utánajárok arrafelé is.
A flame wart nem kell elkezdeni, nem szeretem a poros italokat, más felhasználásra lesz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!