Mennyi cukorral kellene összekevernem 490g túrót palacsinta töltèshez?
De mégis olyan kb
Nem vagyok jártas ebben😅
2
Ha mindenképpen cukorral kell..Akkor én tennék bele egy csomag vaníliás cukrot meg három teáskanál kristálycukrot..De leginkább mézzel és egy kevés őrölt fahéjjal keverném össze..
Én egy kupak édesítőszert teszek bele! 😉
1# írja jól! Ízlés szerint! Ha nem tudod az arányt, fokozatosan adsz hozzá, megkóstolod, ha kell még raksz bele.
Ha sok, kiveszed belőle! 😉🤪😆
Amennyiben tutira nem akarod elrontani, hagysz egy kis túrót első alkalommal, hogy ha sok lenne véletlenül a cukor, akkor legyen natúr túró, amit hozzákeverve már nem lesz túl édes a túlcukrozott adag. De általában elég a fokozatosság és a kóstolgatás.
Vaníliás cukrot én is javaslom (avval kezd), de ízlés szerint egy kevés reszelt citromhéj is mehet bele. (BIO termék, vagy csomagol kész reszelt citromhéj. Utóbbit pl. Lidl-ben, Spar-ban lehet kapni, ugyanott, ahol a Vaníliás cukrot) Ha mazsolát is szeretnél bele, akkor azt előtte forrázd le. Fertőtleníti és puhává teszi. 1-2 perc maximum, ne áztasd tovább!
9
Erről a nyers tojásos változatáról nem is hallottam még ennek az ételnek..Az minek a túróba,hogy krémesebb legyen az állaga?Mert ha azért,akkor szerintem már inkább egy kis tejföl bele aztán kész.Meg van oldva a krémesebb állag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!