Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Auchan Online, visszafelé nem...

Auchan Online, visszafelé nem jár pénz?

Figyelt kérdés

Még csak 2* rendeltem online élelmiszert, az világos, hogy ha valami helyett helyettesítő termék van és drágábbat hoznak akkor pluszban levonnak.

Pl Ketchup 549 helyett 1000 ft-osat hoznak akkor azt a 450 ft-ot ki kell fizetnem.

De ha az 1000 forintos valami helyett hoznak 450 forintosat és elfogadom vissza nem jár a különbözet, csak nem vagyok köteles esetleg elfogadni?

2023. aug. 8. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10. Ez egy másik kérdés, szerencsésebb lett volna külön feltenni.

Autchanról és Tescoról bizton állíthatom, hogy különösen figyelnek a minőségre. Sokszor rendeltem, és mindig minden rendben volt. Apróság, de pl. a tojásos dobozt is mindig kinyitja a futár, hogy nézd meg, nem töröttek-e.

2023. aug. 8. 11:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Árukkal minden rendben van nekem, minden szép és normális :)
2023. aug. 8. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm
2023. aug. 8. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
járna szerintem
2023. aug. 8. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
10. Ugyan nem Auchan, de Tescoban dolgoztam ezen a területen, és konkrétan az az elvárás, hogy ugyanúgy válogassuk össze a termékeket, ahogy magunknak is tennénk. Tehát pl zöldségekből is a legszebbet. Szerintem a minőség miatt nem kell aggódnod
2023. aug. 8. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!