Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Auchan Online, visszafelé nem...

Auchan Online, visszafelé nem jár pénz?

Figyelt kérdés

Még csak 2* rendeltem online élelmiszert, az világos, hogy ha valami helyett helyettesítő termék van és drágábbat hoznak akkor pluszban levonnak.

Pl Ketchup 549 helyett 1000 ft-osat hoznak akkor azt a 450 ft-ot ki kell fizetnem.

De ha az 1000 forintos valami helyett hoznak 450 forintosat és elfogadom vissza nem jár a különbözet, csak nem vagyok köteles esetleg elfogadni?

2023. aug. 8. 10:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
De visszajár. Ilyenkor is "terhelés" történik a kártyádra, de pozitív előjelű összeggel, így nem csökken hanem növekszik az egyenleged. Ennek az átfutása a bankban 3-7 munkanap, azután fog megjelenni miután könyvelték.
2023. aug. 8. 10:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt fizeted ki, amit átveszel, miután átvetted.
2023. aug. 8. 10:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Előre kifizettem az eredeti összeget kártyával, amit a kiszállító véglegesített.

Akkor majd egyszercsak jön?

Kb 2500 forintrol van szó.

2023. aug. 8. 10:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha helyettesítő termék van akkor a különbözet egy másik terheléssel kerül fel, akár pozitív akár negatív irányban, tehát az eredeti összeg mellett szerepelni fog egy különbözet.
2023. aug. 8. 10:19
 5/15 A kérdező kommentje:

Valami akkor nagyon nem stimmel..

Eredeti vásárlási összeg 56000 ft.

Ebből 5 dolognál olcsóbbat hoztak, 2 dolognál drágábbat.

Mai nap levontak még 2500 forintot.

Az olcsóbb termékeknél visszajárna akkor összesen 1600 ft, a drágábbnál meg amúgy csak 1300-at kellett volna levonni mert annyival drágább a 2 termék, de 2500 vontak, tehát akkor ott is kérdéses 1200 ft.

Tehát akkor most 2800 forintot vissza kellene kapnom. Elvileg..

2023. aug. 8. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A viszajárás az oár nap átfutási időt igényel. Azert tudnak gyorsan levonni mert ugye eleve a vasarlashoz meg vannak adva az adataid. De a visszautalas mindig lassabb, bankok kozott megy
2023. aug. 8. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Így ezt csak te tudod követni, számunkra ezek csak számok.

Biztosan nem téved a rendszer.

A rendelés leadásakor még NEM fizetsz, csak zárolnak egy összeget a számládon, hogy ne fordulhasson elő, hogy kiviszik és fizetésképtelen vagy.

A kimért termékeket nem is lehet előre pontosan számolni, mert tíz tojás az tíz tojás, de 1 db súlyra értékesített dinnye lehet, 3,84 kg is, meg 4,55. Húsok és sok más szintén csak az előkészítés közben kerül pontos meghatározásra.

A kiszállításkor már a módosított végösszeg ismert. A helyettesítőtermékeken kívül tk. bármit visszautasíthatsz átvételkor (lehet kimért húsokat, felvágottakat nem? Nem tudom, de nem csak a helyettesítőt).

Amikor végeztetek az átvétellel, akkor a futár beüti a gépébe az elutasított dolgokat, majd az be is kerül rögtön a központi rendszerbe.

A visszautalás nem tudom mennyire gyors.

2023. aug. 8. 10:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen,érthető, a lényeg az hogy 2800 forinttal többet fizettem, de ha viszautaljá egyszercsak akkor oké :)
2023. aug. 8. 11:04
 9/15 A kérdező kommentje:

Ahaaa mar ertem.

A sajt nem 1 kg amit hoztak hanem 2 kg felett

Es nem 2500 hanem több mint 5000 ft lett

Ott az a 2500 ft többlet

Akkor rendben van :)

2023. aug. 8. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Jó minőségűek a termékek, nem lejárat közeli kerül kiszállításra? Még nem mertem kipróbálni ezt a házhozszállítósdit :)
2023. aug. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!