Auchan Online, visszafelé nem jár pénz?
Még csak 2* rendeltem online élelmiszert, az világos, hogy ha valami helyett helyettesítő termék van és drágábbat hoznak akkor pluszban levonnak.
Pl Ketchup 549 helyett 1000 ft-osat hoznak akkor azt a 450 ft-ot ki kell fizetnem.
De ha az 1000 forintos valami helyett hoznak 450 forintosat és elfogadom vissza nem jár a különbözet, csak nem vagyok köteles esetleg elfogadni?
Előre kifizettem az eredeti összeget kártyával, amit a kiszállító véglegesített.
Akkor majd egyszercsak jön?
Kb 2500 forintrol van szó.
Valami akkor nagyon nem stimmel..
Eredeti vásárlási összeg 56000 ft.
Ebből 5 dolognál olcsóbbat hoztak, 2 dolognál drágábbat.
Mai nap levontak még 2500 forintot.
Az olcsóbb termékeknél visszajárna akkor összesen 1600 ft, a drágábbnál meg amúgy csak 1300-at kellett volna levonni mert annyival drágább a 2 termék, de 2500 vontak, tehát akkor ott is kérdéses 1200 ft.
Tehát akkor most 2800 forintot vissza kellene kapnom. Elvileg..
Így ezt csak te tudod követni, számunkra ezek csak számok.
Biztosan nem téved a rendszer.
A rendelés leadásakor még NEM fizetsz, csak zárolnak egy összeget a számládon, hogy ne fordulhasson elő, hogy kiviszik és fizetésképtelen vagy.
A kimért termékeket nem is lehet előre pontosan számolni, mert tíz tojás az tíz tojás, de 1 db súlyra értékesített dinnye lehet, 3,84 kg is, meg 4,55. Húsok és sok más szintén csak az előkészítés közben kerül pontos meghatározásra.
A kiszállításkor már a módosított végösszeg ismert. A helyettesítőtermékeken kívül tk. bármit visszautasíthatsz átvételkor (lehet kimért húsokat, felvágottakat nem? Nem tudom, de nem csak a helyettesítőt).
Amikor végeztetek az átvétellel, akkor a futár beüti a gépébe az elutasított dolgokat, majd az be is kerül rögtön a központi rendszerbe.
A visszautalás nem tudom mennyire gyors.
Ahaaa mar ertem.
A sajt nem 1 kg amit hoztak hanem 2 kg felett
Es nem 2500 hanem több mint 5000 ft lett
Ott az a 2500 ft többlet
Akkor rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!