Nagyon elkezdtem félni?!
Figyelt kérdés
Pizzát rendeltünk egy nagyon forgalmas pizzériábol de a gomba rajta picit olyan volt mintha lé folyna belőle mikor ettem és feketés volt már de megettem,ez ez előtt vagy 2 órával. Nagyon félek hogy mérgezést kapok.2023. aug. 6. 01:52
11/13 anonim válasza:
Jézusisten, segíts...
Ezt a kérdést te komolyan is gondolod? Kérlek, nézz már meg néhány főzős tutorialvideót a gombáról.
12/13 anonim válasza:
Tudod, milyen luxus erdoben szedett vadgombat szerezni? Mas kerdes, hogy bevizsgaltatjak. De te azt hiszed, hogy pinceben termelt champignon helyett kosarkaval szedegette valaki?
13/13 anonim válasza:
Mitől kapnál mérgezést? Nem erdőben szedett vadgombát tesznek a pizzára. Egyébként van egy régebbi kérdés harmadik napos gombás milánóiról, hogy meg szabad-e enni, a kérdező végül megette és semmi baja nem lett, pedig ott azért nagyobb joggal merülhetett fel bármi aggály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!