Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nagyon elkezdtem félni?!

Nagyon elkezdtem félni?!

Figyelt kérdés
Pizzát rendeltünk egy nagyon forgalmas pizzériábol de a gomba rajta picit olyan volt mintha lé folyna belőle mikor ettem és feketés volt már de megettem,ez ez előtt vagy 2 órával. Nagyon félek hogy mérgezést kapok.

2023. aug. 6. 01:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mivan ha romlott vagy mérgezett volt?!😭amugy még semmi bajom csak persze ahogy sokat ettem kicsit puffadt vagyok..
2023. aug. 6. 01:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy valakinek csak pár nap után jelentkezik tünet.
2023. aug. 6. 01:54
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Hát, írj végrendeletet. Ez FPFGM! (forgalmas pizzériai fekete gombalé mérgezés.)
2023. aug. 6. 02:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen elgyen egy gomba, Átsült, levet eresztett, alulról az olajos, sajtos stb pizzatészta, ez ilyen.
2023. aug. 6. 02:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ettél már életedben gombát...?
2023. aug. 6. 03:31
 6/13 hosszúhajú ***** válasza:
90%
ha megsül feketés, a lé az az, amin rajta van, annak a leve olaj, szósz. íze okés volt? egyébként szigorú antsz szabályok vannak. meg szerintem értesítenének ha gond lett volna vele mindenkit aki rendelt, vagy neten olvasnád. íz és illat stimmelt, az hogy fekete és jó szaftos az meg simán lehet. én úgy tudom hogy a gombamérgezés az rögtön kijön. elmondásod alapján jó szaftos volt és jól megsült. ha azt írtad volna hogy szürke volt, latyakos és fura ízű és szagú ... na az a gyanús.
2023. aug. 6. 03:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elkezdtél félni, igen. Normálisan nem lehet fogalmazni? Ha gyanús, miért eszed meg? Egyébként ez hülyeség, mérges gombát nem termesztenek, nem mezei gombaszedőktől vásárolnak, és mérgesből is többet kéne enni, hogy megérezd, és akkor már nem is kérdéses.
2023. aug. 6. 07:51
 8/13 anonim válasza:
81%
Lehet hogy terhes leszel.
2023. aug. 6. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Pizzéria csak bolti gombát használ.

Remélem.

2023. aug. 6. 08:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kellene bizonyos iq szinthez kötni az internethasználatot illetve magát az életet is...
2023. aug. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!