Pékségbe akkor is vásároltok, ha meglátjátok, hogy légy van odabent?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 10:12
2/15 anonim válasza:
Persze. Ha vannak legyek, akkor ha máshogy nem is, a folyamatosan ki-belépő vásárlókkal simán bejutnak ők is.
3/15 anonim válasza:
Számomra az a pékség gyanús ahol nincs egy légy se.
4/15 Kólauborkával válasza:
Öszintén: a rovarok túlélöbbek, mint mi, meg amúgy az emlös állatok. Elöbb itt voltak, és utánunk is itt lesznek.
Szóval ahol nem él meg egy rovar sem, én ott semmit sem szeretnék csinálni, még vásárolni sem.
5/15 anonim válasza:
Ha ott mászkál az árun, akkor nem. Volt már rá példa nem is egyszer, hogy nem volt gusztusom megvenni.
6/15 anonim válasza:
Ha az árun mászkál akkor nem. De ha csak bent van a boltba nem zavar.
7/15 anonim válasza:
most nem azer...de mintha nalatok otthon meg nem volt legy az alman...
hisztis nep
8/15 anonim válasza:
66 éves vagyok. Gyermekkoromban a kenyeret meghozta a kocsi nagy vesszőkosárban, és letette az utcán, a bolt elé. A kutyák nemegyszer lehugyozták, macskák bohóckodtak rajta, madarak végeztek bombázást felettük, de még élek (nem azt mondom, hogy az úgy jó volt, csak nem kell mindenből drámát csinálni).
Bár rendet tartok otthon, de néhány pók, konyhalégy mindig van. És?
9/15 anonim válasza:
Az se jobb,mikor a boltban a vevők összenyomkodják az összes péksütit.
10/15 anonim válasza:
Én azt is nézem, hogy milyen az eladó. Van akiből nem nézem ki, hogy higiénikusan képes dolgozni. Ilyen helyre se megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!