Ittam a vizet amikor lenyeltem vele eggyütt egy legyet. Mit csináljak, hogy újra legyen étvágyam?Most legszívesebben hánynék.
Ez inkább pszichés probléma, mint étel-ital kategória.
Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de az a legjobb tanácsom, hogy engedd el.
Szard le a lasagnet, sodródj az árral, az idő megszépíti az emlékeket.
Inkább ne egyél semmit, ha benned van az undor. Ki fogod bírni, és a lasagne maradék is kibírja, vagy ha nem, párszáz ft-os tétel, nem számít.
Ne foglalkozz vele, nézz meg egy filmet, aludj egyet, éheztesd ki magad, és várd meg amíg farkas étvágyad lesz.
Én ezt tenném.
Bagatell problémának tűnhet, de undorítónak tartom a legyeket, így nagyon átérzem a problémádat.
"Most legszívesebben hánynék."
Akkor tedd azt és megnyugszol!
Egyébként elmondanám neked, hogy a feldolgozott élelmiszerekben életed során több tíz kiló oda nem való dolgot megeszel, a bogaraktól kezdve a csigáig, az egérig és azok ürülékéig.
Igyál egy kis langyos sós vízet
spoiler: valszeg meg fog hányatni, de utána megkönnyebbülsz majd
9: köszi már túlvagyok rajta :D
Amgy ismerem a módszert, régen a suli elkerülésére használtam.Bár egy fél literrel mindig meg kellett inni, hogy hatásos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!