Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ittam a vizet amikor lenyeltem...

Ittam a vizet amikor lenyeltem vele eggyütt egy legyet. Mit csináljak, hogy újra legyen étvágyam?Most legszívesebben hánynék.

Figyelt kérdés
Fuj

2023. máj. 22. 19:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Pedig van itthon lasagne maradék amit meg kéne ennem
2023. máj. 22. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
hanytasd meg magad. De kb pillanatok alatt szetmarta a szegeny legyet a gyomorsavad
2023. máj. 22. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez inkább pszichés probléma, mint étel-ital kategória.

Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de az a legjobb tanácsom, hogy engedd el.

Szard le a lasagnet, sodródj az árral, az idő megszépíti az emlékeket.

Inkább ne egyél semmit, ha benned van az undor. Ki fogod bírni, és a lasagne maradék is kibírja, vagy ha nem, párszáz ft-os tétel, nem számít.

Ne foglalkozz vele, nézz meg egy filmet, aludj egyet, éheztesd ki magad, és várd meg amíg farkas étvágyad lesz.

Én ezt tenném.

Bagatell problémának tűnhet, de undorítónak tartom a legyeket, így nagyon átérzem a problémádat.

2023. máj. 22. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Ez kb olyan mint mikor bográcsba főzöl egy babgulyást vagy bármit, és véletlenül belepottyan. Egyértelmű hogy magától nem jön ki mert nem éli túl. Mit csinálsz? Kiöntöd az egész bográcsost?
2023. máj. 22. 20:59
 5/10 anonim válasza:
100%
Egyél rá vmi jót, és onnantól már nem a légy lesz a legutóbbi élményed gasztronómiai téren. Magyarán az újabb élmény felülírja a régebbit. Minél tovább maradsz ebben a mostani állapotodban, annál mélyebb gyökeret ver benned, milyen volt a légy.
2023. máj. 22. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
En mit tennek? Meginnek egy pohar bort, ha jolesne, tomenyet inkabb, de nekem nem esik jol. Ezutan ugy gondolnam, ez most mar le van zarva, es johet a lasagne.
2023. máj. 22. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

"Most legszívesebben hánynék."

Akkor tedd azt és megnyugszol!

Egyébként elmondanám neked, hogy a feldolgozott élelmiszerekben életed során több tíz kiló oda nem való dolgot megeszel, a bogaraktól kezdve a csigáig, az egérig és azok ürülékéig.

2023. máj. 23. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
#7-es, valami egészen különleges érzéked van az emberek megnyugtatásához! :DDDD
2023. máj. 23. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igyál egy kis langyos sós vízet

spoiler: valszeg meg fog hányatni, de utána megkönnyebbülsz majd

2023. máj. 23. 19:04
 10/10 A kérdező kommentje:

9: köszi már túlvagyok rajta :D

Amgy ismerem a módszert, régen a suli elkerülésére használtam.Bár egy fél literrel mindig meg kellett inni, hogy hatásos legyen.

2023. máj. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!