Tegnap este beköphette a légy a pizzák vagy a hús amit vettem lehetett rossz?
Sziasztok.
Reálban vettem darált combhúst és ebből készítettem pizzát.
Tegnap ebédre.
Estére beraktam a spájzba letakarva.
Ma reggel melegítettem mikróban magamnak egy szeletet.
Most is akartam melegíteni magamnak egyet erre a testvérem szólt hogy ne ijedjek meg de apró egészen pici kis kukacok vannak rajta. 😌
Észre se lehet venni ha az ember nem szemfüles csak fényben látszik szóval én még reggel simán ettem belőle jóízűen.
A kérdésem az hogy a hús amit a reál a vettem már eleve férges lehetett?
Azaz forduljak a nébihez és jelentsen mert lehet a sertés hús maga féreg petével fertőzött volt?
Lehet trichilózis a sertés amit v@gtak?
Ha megsutotted rendesen azt nem élte túl semmi
(nazzi?)
Meg sütöttem igen viszont ilyen még a kur va életbe soha nem volt hogy egy nap alatt letakarva! Férgek voltak a húsos pizzában.
Még főztem a martast a húsból és csk utána sütöttem rá a pizzara szóval alaposan atsutottem.
Szoktam rendelni is pizzát és akkor nincs beköpve másnapra teh@t a hús is lehet ludas amit v@s@roltam.
Ezért gondoltam jelentem a nébihez.
És mégis mit mondasz a nébihnek??
Amikor vedted és sütötted még jó volt a hús nem?
Így nem tudsz mit jelenteni.
Hűtőbe kellett volna rakni...
Végül is igaz lehet a hús megfelelő minőségű volt.
Viszont önmagában a kis kukacok nyilván nem kelnek ki bennem.
Viszont a döglégy ami rápetézett komoly betegségeket is okozhat.
Hát azt a légy nálad köpte be a kamrában. Csak magadat jelenthetnéd fel Nébih-nél.
Elég ha egy pillanatra rászáll a köpölégy, én is jártam már így rántott csirkecombbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!