A Penny miért üldözi el a vásárlóit?
Észrevettem, hogy ami fogy, azt proli módon és fals elvárásokkal felárazzák. Amikor le kéne, mert akkor még jobban fogyna. Fel akkor kell árazni, amikor nem fogy valami, mert akkor 1 terméknek kell behoznia több darabnak az árát.
Múltkor már xy termékröl lemondtam, mert ahogy elkezdtem venni egyre drágább lett, most hogy nem veszem meg egyre olcsóbb, de így már nem kell, mert korábban feldrágították. Most ugyan ez a helyzet másik xy termékkel, vittem, erre nagyon felárazták, így már nem kell, de ezután akkor se kéne, ha újra olcsó lenne.
Melyik üzlethálózatban jó a választék, jó áron? A Penny nekem ennyi volt. A kínai üzletek kínai eladókkal mennyire jó választás?
Dehat ami nem fogy, azt meg dragabban vinni fogjak??
Es ez ugyanaz, mint a repulojegy akkor draga, mikor iskolaszunet van. Amit nagyon visznek, az nagyon kell, az dragan is kell.
De 3-asnak van igaza. Muszaj figyelni a tobbi halozatot is. Es mar olyan is van, hogy a draga boltban sokkal olcsobb adott termek. Persze mire kitanulod, mit honnan, megint valtozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!