Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Penny miért üldözi el a...

A Penny miért üldözi el a vásárlóit?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy ami fogy, azt proli módon és fals elvárásokkal felárazzák. Amikor le kéne, mert akkor még jobban fogyna. Fel akkor kell árazni, amikor nem fogy valami, mert akkor 1 terméknek kell behoznia több darabnak az árát.

Múltkor már xy termékröl lemondtam, mert ahogy elkezdtem venni egyre drágább lett, most hogy nem veszem meg egyre olcsóbb, de így már nem kell, mert korábban feldrágították. Most ugyan ez a helyzet másik xy termékkel, vittem, erre nagyon felárazták, így már nem kell, de ezután akkor se kéne, ha újra olcsó lenne.

Melyik üzlethálózatban jó a választék, jó áron? A Penny nekem ennyi volt. A kínai üzletek kínai eladókkal mennyire jó választás?

2023. júl. 27. 21:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Aldi, Lidl, Spar, Tesco nem érdekel, vagyis valami kisebb és szuper külföldi üzlethálózat érdekelne amit nem sokan ismernek.
2023. júl. 27. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, a tizenezeres kisvárosban élek északkeleten, itt van a városköpontban két coop, egy spar meg egy penny. (meg egy kis tesco kinn a pcsába a városszélen) régen egyértelműen a penny volt a legolcsóbb, viszont még a drágításokkal is ez éri meg legjobban, nem véletlenül mindig tömve van mert ide jár aki ""keveset"" akar költeni annak fényében nézve hogy máshol még mindig drágábban venné. ezért teszik meg.
2023. júl. 27. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme, sőt kifejezetten ostobaság egy bolthálózathoz ragaszkodni. A Pennyben azt vedd meg, ami ott olcsóbb, vagy konkrétan azt a márkát szereted, amit ott árulnak. Amit meg máshol tudsz olcsóbban megvenni, azt ott vedd meg. Egyértelmű, hogy kínai boltban is azt érdemes megvenni, ami ott olcsóbb.
2023. júl. 28. 07:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a piac törvénye. Amire megnő a kereslet, annak felmegy az ára. Tegyük fel, hogy van 100 db zsömléd, de az emberek 200-at is megvennének. Nem az a logikus, hogy drágábban adod? Hiszen 100-at akkor is megvennének.
2023. júl. 28. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehat ami nem fogy, azt meg dragabban vinni fogjak??

Es ez ugyanaz, mint a repulojegy akkor draga, mikor iskolaszunet van. Amit nagyon visznek, az nagyon kell, az dragan is kell.

De 3-asnak van igaza. Muszaj figyelni a tobbi halozatot is. Es mar olyan is van, hogy a draga boltban sokkal olcsobb adott termek. Persze mire kitanulod, mit honnan, megint valtozik.

2023. júl. 28. 10:59
 6/8 A kérdező kommentje:
4: nem az a logikus. Amit írsz az fordított marketing, ezzel mossák az emberek agyát. Kereskedelmi sulis voltam. Valójában amit visznek, azt kell olcsón adni, mert akkor még többet visznek, ha megdrágítod akkor elveszted a törzsvásárlóid is. Amit nem visznek azt meg azért kell drágán adni, mert amikor megveszik akkor lehet egy darabnak kell behoznia két darab árát, azaz a lassú rotáció árát. Ha valamit nem nagyon vesznek az nem azt jelenti, hogy nem is veszik, ezért mikor veszik akkor nagyobb árat kell vele kaszálni.
2023. júl. 29. 03:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem dolgoztál Pennyben, addig nem érzed át annyira, hogy a vezetőség teljesen idióta és a legkevésbé sem érdekli mit akarnak a vásárlók.
2023. júl. 29. 10:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez mióta van? 2018 óta van új vezetöje, de a német férfi mellett van valami zsidó fejü csaj is.
2023. júl. 29. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!