Hogyan vághatom vissza a vásárlói kötekedéseket, kóstolásokat?
Árukiadó, bolti eladó, raktáros és a kisszállításokat is én végzem egy áruházban.
Rendszerint, mindig van hülye... összeszedett velem kismillió dolgot, majd fizetés előtt szól, hogy mégse kéri.
Kisszállításkor, ő nem ennyi dolgot kért, mutatom a szállítólevelem, hogy de... akkor nem tudnánk okosba ezt azt amazt...
Másik dolog, hogy folyton kérdezni kell őket
- számlát kér? igen/nem
- úgy olcsóbb?
- minek az nekem....
Tegnapi incidens, kér számlát nem... 1000Ft-ról beszélünk 10 féle csavar, tipli egyébb 3-5db mindenből , majd közli kell számla is...
Na akkor szóltam, hogy ez már nem lehetséges, jó akkor nem kell semmi...
Mivan?? Mi a baj a számlával, ez a dolgod. Ha kérik, írod.
A többire meg legyen protokoll, kérdezd meg a főnököt. Nincs okosba meg mégsem kéri, ne nézzen h.lyének.
Èn pultban dolgoztam, a lakhelyemhez közel (spár) ès 2 fajta vásárlót jegyeztem meg. A nagyon rendes ès a csőbuunkót. Az utóbbiból volt rendesen, de a rendes (mèg azóta is arra fele lakok) ha találkozunk köszönünk egymással. Volt a felèből mit engedsztől kezdve a kloffolja már ki a felszeletelt combot... Azoknak visszaszóltam. Kúltúráltan, de visszaszóltam. Pl megkèrdeztem, hogy a csirkenyakat ne filèzzem ki esetleg? A tudom hogy ma pèntek van.... Az volt a válaszom, hogx èn úgy tudtam, hogy holnap szombat lesz... Stb. De a többsègèt engedd el...
7# èn ha normálisan jöttek oda, akko volt olyan, hogy tudtam, hogy nincs, akkor mondtam neki, hogy nincs, mert kerestèk. Na ilyenkor volt az, jogy de megnèznè? Mondtam persze. Kimentem egy cigire, viszamentem, ès megint mondtam. Volt olyan, hogy a főnök kèrdezi, hogy nincs dolgom? Mondtam neki hogy ezt keresik. Főnök mondta, hogy dehât az nincs. Megmondtam neki, hogy 3 percig fogom mèg keresni, ès csak röhögött ő is
Mindig lesznek ilyenek. Ha a végén jut eszébe, hogy számlát kér, akkor annyit tehetsz, hogy megkéred, hogy legközelebb előre szóljon, ha számlát kér, akkor nem kell kétszer felvinned a termékeket, meg főnökre várni a nyugtamegszakításhoz. Nem érdemes azon vitatkozni, hogy de az előbb még mást akart, mert aztán még olyanokkal is bevádol a főnököd előtt, amit nem is tettél.
A kollegáidat meg a főnököt bármikor megkérdezheted, hogy ők az ilyen szituációkat hogy kezelik. Bármikor hivatkozhatsz a cég szabályzatára vagy arra, hogy nincs felhatalmazásod a rendelés módosítására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!