Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért szenvednek ilyen látvány...

Miért szenvednek ilyen látványosan a benzinkutasok?

Figyelt kérdés
Vannak a Mol kutakon ezek a jegeskávé variációk mostanában. mindig szoktam inni, nagyon szeretem. De akárhányszor ilyet kérek, mindig megy a sóhajtozás, pofavágás, csapkodás, különböző megjegyzések:"Az nem lesz egyszerű!" "Az nem két perc lesz!" stb. Egyébként nem egy nagy történet, jeget tesznek a pohárba, megnyomnak egy gombot, a gép kiadja a kávét, utána beleöntenek egy szirupot, majd ráfújják a tejszínhabot, és kész is. Mégis minden alkalommal úgy viselkednek, mintha a világot váltanák meg. Miért akkora dolog ez nekik?
2023. júl. 25. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:41

Volt olyan benzinkutas, aki ránkförmedt, hogy miért kérünk 5 hot-dogot 3 személynek.

2023. júl. 26. 07:44
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
#2, #3, #5, #7: Látjátok gyerekek, így néz ki egy minimálbért kereső, öröksikertelen proli. Jól nézzétek meg, nem akartok ilyenek lenni.
2023. júl. 26. 07:54
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Igaz én 60 éves elmúltam, de én a Postára levelet és csomagot feladni járok, a benzinkútra meg tankolni. Sosem akartam a Postán életbiztosítást kötni, és a benzinkúton lattét inni. Azt a Frei kávézóban csinálják jól. És az idióta 'nagycég' aki úgy gondolja, hogy a benzinkút kasszás kislánya barista is egyben, annak fogalma sincs a kávéról. De a profit a lényeg. A multifunkcionalitás lényege hogy egyik funkció se profi, de mindért profi árat fizess. Hülye egy szokás, a postabolt is, meg a benzinkúti kávé is, és én már erre a kis időre, ami hátravan, nem szokom át a benzinkútra kávézni. És a cipőboltban sem fogok kenyeret venni, ha majd lehet.
2023. aug. 1. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Azért remélem a sok álszent bohóc baro. hugyozni sem hugyozik sose a benzinkúton, merthát ugye az sem benzin.
2023. aug. 1. 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
ez nem jó példa #14 mert a hugyozást magadnak intézed, te szenvedsz vele, nem más pöcsét kell fogni, vagyis másnak valamit megcsinálni
2023. aug. 1. 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

De jó példa, ne hazudj.

Postán levelet ad fel az ember, kavézóban kávézik, benzinkúton tankol. Üríteni otthon kell a budin. Aki nem így tesz az bizony retardált ugye, jól ki lett már ez elemezve.

2023. aug. 1. 17:43
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
ha lenne egy olyan nyavajád hogy máshol vagy kénytelen üríteni mert ott van rajtad, vagy egy olyan kényszeredett helyzetbe kerülsz majd átértékeled . nem véletlenül vannak a közintézményekben a budik, na meg a nyilvánosak se
2023. aug. 1. 18:50
 18/20 anonim ***** válasza:
24%
ÜRÍTENI OTTHON KELL!!! A benzinkúton tankolni lehet.
2023. aug. 1. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
meg vásárolni. és üríteni is
2023. aug. 1. 19:10
 20/20 anonim válasza:

Régen a benzinkuton tankolni kellet. A kávézóba kávézni, és a Büfében adták a hotdogot, nekem is volt kelletlen emlékem a Mollal.(boszultál,hogy náluk vásároltam anyi mustárt még egy hotdogon ember nemlátót e villágon)

Egy régi dolgozó helyébe keépzelem magam, én se örülnék ha egyik pillanatról a másikra a munkakőri feladatom ki bővítik hotdog készitéssel.

Azt tapasztaltam a fiatalabb újabb dolgozoknál nincs ilyen probléma.

Szerintem ha ilyen undóral áll hozzá a munkályához a kutas, saját maga lelki épségé ért kellene keresni másik munkát.

2023. aug. 31. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!