Miért szenvednek ilyen látványosan a benzinkutasok?
Figyelt kérdés
Vannak a Mol kutakon ezek a jegeskávé variációk mostanában. mindig szoktam inni, nagyon szeretem. De akárhányszor ilyet kérek, mindig megy a sóhajtozás, pofavágás, csapkodás, különböző megjegyzések:"Az nem lesz egyszerű!" "Az nem két perc lesz!" stb. Egyébként nem egy nagy történet, jeget tesznek a pohárba, megnyomnak egy gombot, a gép kiadja a kávét, utána beleöntenek egy szirupot, majd ráfújják a tejszínhabot, és kész is. Mégis minden alkalommal úgy viselkednek, mintha a világot váltanák meg. Miért akkora dolog ez nekik?2023. júl. 25. 16:05
1/20 anonim válasza:
Dolgozni kell, azt meg nem szeretnek
2/20 anonim válasza:
Ezt akartam írni én is .
Kávézgatni meg a különböző kívánságaiddal a kávézóba menjél ne a benzinkútra... Jó, hogy ennyire ráérünk .
3/20 A kérdező kommentje:
Nem az én kívánságom, hanem megtalálható a kínálatukban. Ki van plakátolva mindenhol!!!
2023. júl. 25. 17:10
4/20 anonim válasza:
Bele is köpnék neked bónusznak a cég ajándéka révén
5/20 A kérdező kommentje:
Teljesen hülyék vagytok. Ha megyek a benzinkútra, miért ne ihatnék ott egy kávét, amit ők árulnak, hirdetnek? Miért mennék el külön egy kávézóba?! Majd azért menjek két helyre, hogy a benzinkutasnak ne kelljen megmozdulni? Ha nem tetszik neki, fel lehet mondani.
2023. júl. 25. 18:55
6/20 anonim válasza:
Nem igazán értem a válaszolókat. Ha a kínálatban ott szerepel egy ital, akkor az nem “extra kérés” meg “ hülye kívánság” , hanem ugyanúgy ki kell adni, mint bármi mást.
7/20 anonim válasza:
A főnök hülye ötleteiről nem a vevő tehet, nem az ő képébe kell belefanyalogni, ha a kínálatban feltüntetett jegeskávét kér.
8/20 anonim válasza:
itt tart a Világ, régen készségesen szaladtak tankolni a vezetőnek, most ha bármi plusz munka lenne a kút életében a kasszázáson kívül, már megy az elégedetlenkedés.
9/20 anonim válasza:
Hát mer dolgozni kell ,de egyszerübb nyafogni pofákat vágni és vevöt idegesíteni.
Ezt nem helyi kisfönök találta ki gondolom hanem központba a nagyfönökök tehát minden kúton lehet kérni.
Így tényleg ha nem tetszik munkahely munkakör Fel lehet mondani.
10/20 anonim válasza:
Van ahol meg a hot-dog akasztja ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!