Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Zöldség mártogatós recepteket...

Zöldség mártogatós recepteket keresek amik nem egetrengetően sok kalóriák. Tudnátok esetleg ilyeneket ajánlani?

Figyelt kérdés
Tudom sok recept van fent néztem is őket, de olyat keresek amit már valaki kóstolt és alá tudja támasztani hogy finom. Annyi hogy olivaolajam nincs és saját keresetem sincs úgyhogy azt nem tudok tenni bele.
2023. júl. 17. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

nincs sajat kereseted? azaz nemtudsz mibol vasarolni? igy nehez lesz :-D

Hummus

turo fuszerekkel

2023. júl. 17. 11:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Diák vagyok anyáékkal élek.kisebb dolgokat megtudok venni de arra nem hajlandó költeni
2023. júl. 17. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk csinálhatsz tzatzikit, vagy más egyszerűbb tejfölös, fokhagymás, kapros cuccot. Vagy paszírozott paradicsomból bazsalikomosat. Esetleg ezerszigetet. Ezek abszolút nem bonyolult, vagy drága dolgok. Jó, mondjuk a tejföl ára újabbann kriminális.
2023. júl. 17. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Fokhagymás spenót mártogatós.
2023. júl. 17. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lereszeled a sárgarépát finomra. Nyomsz bele 2 db fokhagymát só bors és teszel rá annyi majonézt, hogy kicsit szaftos legyen.
2023. júl. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!