Ti, akik átestetek már a korona vírus fertőzésem és halljátok ezeket az őrületes egetrengető baromságokat, amiket egyes szennylapok lehoznak a vírussal kapcsolatban, mit érezték ilyenkor?
Fizetett provokátorok!
“Gondolom az fel sem merült benned, hogy mindenkinek más lefolyású.“
Az influenza, más koronavírusok, a malária, a szalmonella és még sorolhatnám mi más ami mindenkinél másképp zajlik le. A családomba van olyan ember, akinek még tüdőembolia is volt és semmi baja. Mellesleg édesanyám munkahelyén szinte mindenki átesett és az nem pár fő.
NEM FLEXELEK! 23 éves, életerős, kigyúrt férfi vagyok, gyerekkorom óta sportolok. Nem dohányzom, nagyon ritkán iszom, akkor is keveset. Odafigyelek a kajára, minden nap megvan a fél kg zöldség/gyümölcs, nem eszem mirelitet.
Elkaptam a COVID-ot és egy hétig ki se tudtam kelni az ágyból. Aztán egy hétig kikeltem, de csak lézengtem. Borzalmasan kiütött. 5 kg-t fogytam, 39 fok körüli lázam volt, fájt a fejem, a torkom, a mellkasom, ment a hasam, nem éreztem az ízeket, a szagokat.
Na, most képzeld el, hogy elkapja a covidot a 89 éves Marika néni, vagy a 78 éves láncdohányos Gyuri bácsi. Szerinted nekik milyenek az esélyeik? Szerinted rémhír? Csak mert a te ismerettségi körödben 20-30 embernek viszonylag enyhék voltak a tüneteik? 50 éves embereket ismertem, akik meghaltak...
Komolyan, az ilyen emberek rosszabbak, mint maga a COVID.
#6: riszpekt, hogy értelmes lénynek tekinted ezt a hőzöngőt, és érvelni próbálsz neki!
De gyanítom, hogy lepereg róla. Dunning-Kruger pozitív ... :)))
#7 "Komolyan, az ilyen emberek rosszabbak, mint maga a COVID."
100%-ban egyetértek veled!
Annyira ostobák, hogy a szemellenzőjüket sem képesek lecsavarozni.
"Na, most képzeld el, hogy elkapja a covidot a 89 éves Marika néni, vagy a 78 éves láncdohányos Gyuri bácsi. Szerinted nekik milyenek az esélyeik? "
Ahogy írtam, olyan is elkapta, aki nem éppen fiatal és tüdőembóliája volt... Amit leírsz magadról, az szörnyű. Valami nagyon el van rontva nálad, ha ez igaz, amit állítassz! Képtelen vagyok elhinni, hogy egy 23 éves sportoló, aki odafigyel az étkezésére, napi szinten fél kiló gyümölcsöt eszik, azt így kifektesse ez a közepesen gyenge flu. Nem éppen életszerű, mivel a 20 évesek közül világszerte is elvétve található halott..... Egyébként a pszichés állapotod nagyon sokat hozzájárúl a betegség lefolyásához! Sokan annyira megvannak rémülve, hogy 10x-esre nagyítják a betegséget, mint ami valójában. Sajnos a psziché képes ilyenre. De az is lehet, hogy egyszerüen mégsem vagy annyira egészséges mint hiszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!