Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit várnál egy rendelt...

Mennyit várnál egy rendelt ételre?

Figyelt kérdés
Pizzát rendeltem pontosan 12:00-kor, azt írták 30 perc, csúcsidőben max 50 perc múlva hozzák. Most 14 óra, még nincs itt..
2023. júl. 15. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
30 p
2023. júl. 15. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a sarki étteremből szoktam rendelni és inkább elsétálok érte, az nekem oda vissza 10 perc. Megrendelem telefonon azt mondják hogy 30 perc múlva kész akkor 30 perc múlva odamegyek érte és már egyből adják is ki nekem.

Volt hogy házhoz kértem onnan mert vendégeim voltak és nem akartam emiatt elindulni mert azért ideáig elcipelni is kellett volna 2 ember erre, és a futár 80 perc alatt ért ide, úgy hogy az étterembe azt mondták nekem hogy 40 perc múlva kiviszi valaki. Ráadásul a futár aki hozta azt mondta hogy éppen visszaért a helyre még kis em szállt az autóból már dobták be hozzá hogy gyorsan hozza ide.

2023. júl. 15. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha nagyon éhes vagyok, akkor alapból olyan helyről rendelek, ahonnan biztosan hamar kihozzák. Egyébként maximum 2 órát. Egyszer rendeltünk egy helyről, ahonnan alapból 2 óra a várakozási idő, mert nagyon sok rendelésük van. Ezt bele is kalkuláltuk, viszont 3 óra várakozás után sem volt sehol a kaja. Szerencsére nem előre fizettünk. Felhívtam őket és közöltem, hogy most nagyon jó fej vagyok, hiszen jelzem, hogy most már ne is hozzák ki, és nem csak úgy simán nem engedem be a futárt. Ennek ellenére mégis kijött a futár, akit természetesen nem engedtem be és nem kértem a kaját. Közöltem velük, hogy hova dugják a 3 órája aszalódó vackukat.
2023. júl. 15. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

1

0

#:)))

2023. júl. 15. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy óra max de inkább előre meg szoktam kérdezni.
2023. júl. 16. 08:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikorra ígérik. Utána még max 10 perc, aztán lemondom.

De tudom, hogy pl a pizzát legkésőbb 11:15 meg kell rendelnem, hogy délre kihozzák, mert 11-kor nyitnak.

2023. júl. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!