Mit lehet nyáron kitenni pár órára az asztalra ami nem romlik meg?Bővebben lent
Figyelt kérdés
Idős,beteg személyről van szó,aki délután 8 óra hosszát senkit nem tűr meg,pszichés beteg,de az étvágya kiváló,reggel este eszik főt ennivalót,de napközben a rágcsákat nem nagyon szereti. Kolbászt lehet? Felvágott,különböző pàszétomok tudom,hogy nem,de akkor mégis mit?2023. júl. 9. 11:52
1/13 anonim válasza:
Miért kell az asztalra tenni ? Nem tudja kinyitni a hűtőt ?
Nem értem ...
2/13 anonim válasza:
1-es,erzeketlen tusko vagy, demencias idost se lattal.
Szarazkolbaszt lehet, ami fustolt, nem hutopultban aruljak, piacon, hentesnel logatjak. Kemenysajt csak megpuhul, de meg azt. Peksutemenyt, amiben nincs toltelek. Sajnos ilyen extrem melegben korlatozott. De a szarazkolbasz az biztos.
3/13 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést, reggel-este kiveszi a főtt ennivalót a hűtőből de napközben már nem bírja?
4/13 anonim válasza:
Reggel este gondozza valaki??? Mik ezek a valaszok.Es az a valaki dolgozik is?
5/13 Nóra Freilassingból válasza:
Kolbász az jó ,igen.
6/13 anonim válasza:
Es ha reggel este gondozza is valaki, delben az asztalig el tud menni de a hűtőt már nem tudja kinyitni? Így sem túl érhető.
8/13 anonim válasza:
Banán. Sajtok, főtt tojás, fasírt. Paradicsom, savanyúság. Lekváros palacsinta, puding, pogácsa, péksütemény.
Hőmérséklettől is függ, mondjuk én kb bármit nyugodt szívvel kint hagyok pár órára a nyers húst leszámítva, ha 25 fok körül is van.
9/13 anonim válasza:
Száraz, zsíros, sós, vagy cukros legyen. Inkább száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!