Roni123 kérdése:
Melyik a hazai legfinoabb csokládé? (Bövebben lent)
Figyelt kérdés
én nem a milkára gondolok mert amit legutoljára ettem szar volt,pedig nem 100-ftosba vettem hanem spar-ban.
És létszi irjatok árakat is és hogy hol lehet megvenni.
2012. szept. 24. 13:26
1/7 anonim válasza:
Nekema Lindt jön be nagyon, ez kapható minden multiban is, én a Tescoban vettem utoljára bonbon-kiszerelésben 1499 Ft-ért (azt hiszem, 20 dkg volt), de van táblás is, az árát annak nem tudom.
4/7 anonim válasza:
Hazai mint magyar, vagy amit itthon is lehet kapni?
Ha előbbi akkor boci, ha utóbbi akkor Ritter Sport(Abból is a sima tejcsokoládés)
5/7 anonim válasza:
A magyar gyártmányúak közül a Boci barackos kekszes, a külföldiek közül pedig a Lidlben kapható kávés-tejszínes, az 500-600 között van, 20 dkg-os.
6/7 anonim válasza:
A Bocit már nem Magyarországon, hanem Csehországban gyártják.
Egyébként én is a Lindt-re szavazok, az nagyon-nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!