Csirke, rizs másnap munkába?
Sziasztok!
Vinnék csirkét rizzsel, de mindig kiszárad legfőképp a rizs. Csirke annyira nem. Szóval mit csináltok, hogy "ehető" maradjon? Nem akarom teleönteni mindenféle öntettel :D
Én munkábavivősnek mindig mártással csinálom a csirkét (indiai vajas csirke vagy korma, sajtszószos, stb stb).
Ha még frissen össze van kutyulva, ahelyett, hogy csak a tetejére öntené az ember a húsos mártást, és úgy hűl ki, akkor másnaposan sem lesz túlzottan kiszáradva.
Nem minden rizs tűri a másnaposságot :) Tudom drága, de próbáld meg a jázmin rizst, több mint 1 nap után is ettem belőle és tök jó pergős volt.
#10
Azért ebbe ne menjünk bele, van olyan idős ember aki megtanít főzni egy kamaszt, 20+os embert úgy hogy kevés kérdése lesz a további életben.
A rizs hűtőben kissé száraz lesz másnapra.
Pedig igen valamilyen szósszal keverd össze vagy csinálj hozzá rizottót.
Öntet. Plusz vízzel elázik. Csomagolsz kulon pl light joghurtol ontetet.
Vagy kulon viszed es mikor a rizst ujramelegited, ala ontesz 1-2ek vizet es fedovel melegites mintha ujraparolnad
Nem szárad ki a rizs, ez nettó hülyeség, már bocs.
Minden másnap rizs-valamit viszek melóba mert gyors, és finom, egyszer nem szárad ki, csak normálisan kell elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!