Csirke, rizs másnap munkába?
Sziasztok!
Vinnék csirkét rizzsel, de mindig kiszárad legfőképp a rizs. Csirke annyira nem. Szóval mit csináltok, hogy "ehető" maradjon? Nem akarom teleönteni mindenféle öntettel :D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én munkábavivősnek mindig mártással csinálom a csirkét (indiai vajas csirke vagy korma, sajtszószos, stb stb).
Ha még frissen össze van kutyulva, ahelyett, hogy csak a tetejére öntené az ember a húsos mártást, és úgy hűl ki, akkor másnaposan sem lesz túlzottan kiszáradva.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem minden rizs tűri a másnaposságot :) Tudom drága, de próbáld meg a jázmin rizst, több mint 1 nap után is ettem belőle és tök jó pergős volt.
#10
Azért ebbe ne menjünk bele, van olyan idős ember aki megtanít főzni egy kamaszt, 20+os embert úgy hogy kevés kérdése lesz a további életben.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A rizs hűtőben kissé száraz lesz másnapra.
Pedig igen valamilyen szósszal keverd össze vagy csinálj hozzá rizottót.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Öntet. Plusz vízzel elázik. Csomagolsz kulon pl light joghurtol ontetet.
Vagy kulon viszed es mikor a rizst ujramelegited, ala ontesz 1-2ek vizet es fedovel melegites mintha ujraparolnad
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem szárad ki a rizs, ez nettó hülyeség, már bocs.
Minden másnap rizs-valamit viszek melóba mert gyors, és finom, egyszer nem szárad ki, csak normálisan kell elkészíteni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!