Csirke, rizs másnap munkába?
Sziasztok!
Vinnék csirkét rizzsel, de mindig kiszárad legfőképp a rizs. Csirke annyira nem. Szóval mit csináltok, hogy "ehető" maradjon? Nem akarom teleönteni mindenféle öntettel :D
Alulra rakd a rizst, rá a csirkét (bár nem tudom mi módon elkészített csirke), és légmentesen zárd le. Ez azt jelenti, hogy ne legyen sokkal nagyobb a doboz.
(A párolt rizs nehezebben szárad ki, mint a főtt rizs)
#6 yep, látom sokan hasznosnak ítélték azt a választ. Százalékokból gondolva te is ;)
#7 olaj esetleg? Vaj? Vízzel én is próbálkoztam melegítésnél de 5 perc után megint nem volt jó.
Komolyan ha egy felnőtt embernek egy étel elvitele a munkába illetve annak normális elcsomagolása gondot jelent, akkor miért pontozza le azokat, akik tudják hogy kell túlélni egy ilyen apokaliptikus helyzetet ?
Nem veszitek észre, hogy totálisan életképtelenek vagytok ?
Meddig áll el ? Meddig ehető ? Mibe tegyem ? Mikor egyem meg ? Stb...
Tele van életképtelen fogyatékos emberekkel ez az oldal... Na, most nyugodtan lehet mínuszozni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!