Zsíros reggeli?

Figyelt kérdés
Pénteken vizsgázok és vizsga után inni fogok, rá 4 órával meg buszozni 2 órát egy barátomhoz. Amikor utoljára ittam nem nagyon ütött meg az alkohol mert előtte étterembe vitt egy tanár ahonnan kaptam egy olyan ételt amiből kb folyt ki a zsír. Rengeteget ittam, nem írom le, de 4x annyit amennyit azelőtt bírtam és mivel az alkohol zsírban oldódik így az egyensúlyérzetemen kívül nem vesztettem semmit. Trollok kíméljenek. Zsírban vagy olajban dús reggeliötletek érdekelnek.

2023. jún. 21. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy a zsírnál jobban segít hogy elég vizet igyál előtte, alatta és utána, valamint a lisztes szénhidrátdús ételek, amik miatt lassabban egyenletesen szívódik fel.

Ami pedig bármilyen kenyér

2023. jún. 22. 10:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Vajas-zsíros lángos jó gazdagon megszalonnázva, desszertnek rántott köröm, azt leöblíted egy bögre jó langyos hurkazsírral, és ráébredsz, mennyire jó ötlet ez.
2023. jún. 22. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!