Szerintetek ez az oka?
Figyelt kérdés
az van hogy régen nagyon sok üdítőt ittam..ezen éltem évekig.most fogyókúrázok ezért nagyon ritkán iszok.régen eléggé felvoltam pörögve mostanába viszint egyáltalán nem..lehet hogy azért mert nem iszok szénsavasat és nincs adrenalin löket.:S am nemtom mit csináljak, eléggé hiányzik csak vizet iszok szinte(najó néha kakot is)és már unom..nincs bajom a vízzel jól esik csak ha hónapokig csak azt iszom már nem olyan jó..nemakarok mindennap 1üveg üccsit meginni mint régen csak havonta 1x jol esne..lehet h akkor fel lennék dobva.
Szerintetek?
2010. okt. 11. 20:21
1/4 anonim válasza:
Háát kötve hiszem hogy fel lennél dobva!
Valószínüleg a cukortrtalom!
Hát hogy őszinte legyek egyél több csokit és uyganazt a hatást éred le!
De havonta 1x 0,5-1 liter nem árt!!
2/4 anonim válasza:
Igyál sok vizet:) Én is 17 éve csak vizet iszok. Kiv néha tea. +nekem van egy olyan jó tulajdonságom, hogy utálom a szénsavas italokat:) De szerintem néha ihatsz egy kis üdítőitalt:)
4/4 A kérdező kommentje:
arik vagytok,de utálom a zöld teát..egyszer ittam elég is volt..:S
2010. okt. 11. 20:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!