Milyen íze van a tejnek?
Figyelt kérdés
A bolti normál tejre gondolok. Egyik alapízt sem mondanám rá, nem édes, nem savanyú, nem sós és nem édes. Íztelennek sem mondható, mert nem hasonlít a vízhez. De akkor milyen?2023. jún. 3. 21:43
1/19 anonim válasza:
Ezek után miért olyan fontos ez?
3/19 anonim válasza:
A vízre azért jobban hasonlít mint az igazi tejre.
5/19 anonim válasza:
Vidéki lányként én ittam már igazi tejet :D ahhoz képest olyan, mintha hígítva lenne egy csomó vízzel :) Az igazi tej kissé zsíros, de kellemes, édes és sos egyben . A bolti csak kissé édes és higitott ízű . Gyatra minőség . Sajnos én is erre szorulok, nagyon nehéz igazi tejet kapni . De a kérdésedre válaszolva, enyhén édes . Ennyi :)
10/19 anonim válasza:
Tele van cukorral, és szerinted nem édes? Egy pohárban kb. 10 kockacukornyi van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!