Milyen gyümölcshöz milyen sajt illik?
Figyelt kérdés
Amit tudok:
Meggy, cseresznye-mascarpone
Szőlő-brie
Alma-alpesi sajt
Facebookon làttam fetàs-dinnyès salàtareceptet, de sosem próbàltam.
2023. jún. 2. 11:32
3/7 anonim válasza:
trappistát bármihez is megeszem :)
5/7 anonim válasza:
Az almához és a szőlőhöz tökéletes lehet bármely füstölt sajt, körtéhez leginkább mozzarella, a fügéhez pompásan passzol a márványsajt is egyébként.
6/7 anonim válasza:
Nekem a friss sajtok a kedvenceim, eszerint a fehér krémsajt, a cottage cheese, túró, ricotta, krémtúró, friss kecskesajt, isteni piros gyümölcsökkel. Nem véletlen, hogy az amerikai cheescake, sajttorta is piros bogyós gyümölcsökkel a legfinomabb, de a magyar túrótorta is általában málnávával készül.
7/7 anonim válasza:
camembert, brie, coulommier — (birs)alma, sárgabarack, szilva, szokatlan kombinációban málna és eper is fincsi hozzá
munster sajt, lágy sajtok — szilva, mirabelle sárga szilva, őszibarack, sárgabarack
alpesi beaufort — ananász
cantal — piros bogyók
laguiole — mangó, narancs, ananász
roquefort, bleu d’auvergne — körte, füge, szőlő, szilva, kajszi
juh- és kecskesajtok — eper, kajszibarack, őszibarack, piros gyümölcsök, füge, alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!