Gránátalmával Nutella vagy grillázs mennyire illik össze?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 05:08
3/8 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy terhesség alatt valaki nutellás uborkát szokott enni így ez egyből nem hangzik olyan hányinger keltően.
4/8 anonim válasza:
3. Csak az a gond, hogy nem írt olyat a kérdező, miszerint a célközönség a durva kívánóssággal megvert kismamák volnának.
Mellesleg épp szülés előtt állok, és semmi undormány párosítást nem kívántam a 9 hónap alatt.
5/8 anonim válasza:
Szerintem összeillik, egyedi élményt ad a párosítás :)
6/8 anonim válasza:
Ízlés kérdése, szerintem nekem bejönne! :D
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mihez szeretnéd használni.
Szerintem jó lehet. Pl. egy palacsinta megkenve Nutellával és megszórva egy kis gránátalmával. Vagy Nutella és grillázs :)
8/8 anonim válasza:
A fiam a vajas-parizeres kenyérre mézet kent. Szóval szerintem amitől nem fordul fel a gyomrod, az mehet - de másnak ne kínáld első találkozáskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!