Diéta alatt mivel ugyan a kávét ha ízesíteni szeretném?
Figyelt kérdés
A sima kávé ízét nem szeretem ezért mindig cukrot tettem bele. Mióta elkezdtem diétázni édesítőszert tettem bele viszont elég furcsa íze van.
Milyen más alternatíva van?
2023. máj. 27. 11:26
3/11 anonim válasza:
Semmit. Én sem szerettem a kávét cukormentesen, két hét után azonban úgy megszoktam hogy ma már nem iszom meg máshogy.
Amúgy nem a kávéba tett egy kiskanál cukor dönti romba a diétát.
4/11 anonim válasza:
A cukrot nem lehet úgy helyettesíteni, hogy ugyanolyan, vagy finomabb ízt kapj. (Lásd összes cukorpótlós üdítő.)
Diéta alatt dobj be egy koffein tablettát és igyál egy pohár vizet.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ne azt a tablettás édesítőt használd hanem pl. Dia Wellness 1:4 édesítőjét. Annak egyáltalán nincs mellék íze.
6/11 anonim válasza:
Tejjel kibírható. Meg lehet szokni.
7/11 anonim válasza:
Tejjel és vízzel hígítva nem olyan mellbevágóan keserű.
8/11 anonim válasza:
Elég szar diétád lehet ha nem fér bele napi 1-2 kis kanál cukor!
Nem a cukor hizlal, hanem a kalória többlet!
10/11 anonim válasza:
stevia szerintem keseru. en edesitoszert rakok bele. tudom nem a laeg egeszsegesebb...de jaj istenem akkor ma mar kb ki sem lephetsz az ajton ha mindenre ugy figyelsz. azt ne vidd tulzasba. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!