Otthoni fagyigéppel és receptel lehet hasonló minőségű fagyit készíteni mint a cukrászdában?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 22:21
2/7 anonim válasza:
Nem, hacsak nem professzionális gépet használsz, amire valljuk be, kevés esély van.
3/7 anonim válasza:
Jobbat. Nem kell professzionális gép. Ha mindent pontosan betartasz, akkor az ipari jégkrémeknél feltétlenül jobb lesz, és legalább tudod, mi van benne. Én leggyakrabban gyümölcsöset készítek. Tejszín, joghurt és idénygyümölcs a fő alkotók.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem volt szó ipari jégkrémről, cukrászdai fagylaltot mondtam
2023. máj. 26. 05:15
5/7 anonim válasza:
Köszönöm a pirosakat! Kedvesek vagytok. Cukorbeteg vagyok, de megveszek a fagyiért. Ezért jó néhány éve magamnak készítem a fagylaltot. Senki meg nem mondaná, hogy nem cukrász munkája.
A házi használatra kapható masina pontosan ugyanúgy működik mint a cukrászdai.
A tartály hideg. Az alalosan lehűtött, de még filyós fagyit bele kell önteni, majd egy kar folyatosan keveri, miközben tovább hül. Így lesz krémes állagú jégtömb helyet.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk a cukrászdában fagyigep épp nem így működik, ott professzionális, önfagyasztó gép van, nem kivehető, külön fagyasztórtalyos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!