Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy kávéméz?

Van olyan hogy kávéméz?

Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 05:28
 1/7 JessyJames válasza:
84%
Nincs. A méz az méz, amire meg nem ez van ráírva, az csak méznek látszó tárgy, a kávéméz is ilyen.
2023. máj. 10. 08:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, én Arra gondolok hogy olyan méz amit a kávé virágjából gyűjt a méh.
2023. máj. 10. 08:07
 3/7 JessyJames válasza:
88%

Amennyiben így teszed fel a kérdésed, akkor a válasz az, hogy igen létezik (Coffee Blossom Honey).

Kissé karamellás íze van és nyomokban tartalmaz koffeint.

Itt pl. tudsz venni is:

[link]

Viszonylag drága amúgy, de nem drágább, mint a manuka méz (teafa virágjából készülő méz).

2023. máj. 10. 08:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem vagyok szakértő így nem tudtam jól feltenni De akkor másodszorra végül is sikerült
2023. máj. 10. 08:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Látom hogy értesz hozzá egy kérdés a méhnek nem okoz egészségügyi gondokat az hogy ha egy oldalon ugyanabból a világ porból gyűjthetik vele a nektárt?

Legyen ez akár akác akár napraforgó akár kávé akár pohánka akár selyemfű vagy még nem tudom milyen celirányos nézek vannak

2023. máj. 10. 08:26
 6/7 JessyJames válasza:
100%
Nem lesz baja a méhnek.
2023. máj. 10. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért lett rosszul feltéve a kérdés. Ha van repceméz, akácméz, virágméz, akkor miért nem helyes ez így, hogy kávéméz?

Persze én sem erre gondoltam először, de ezek alapján helyes a megfogalmazás.

2023. máj. 10. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!