Mondanátok olyan könnyű ételeket, amik nem terhelik meg az emésztést műtét után?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 10:39
1/9 anonim válasza:
uh... hát nem tudom, szerintem az orvost kellett volna megkérdezned, hogy mit szabad.. talán a krumplipüré nem árthat.
2/9 anonim válasza:
beszélj a dokiddal, amúgy milyen műtét? ha semmi extrát nem írtak elő, akkor sok zöldség (nem káposztafélék), rizs, sovány hús
3/9 A kérdező kommentje:
Apukám van kórházban,végbélműtét volt.
Nem tudjuk,mit kéne neki vinni.Maradtunk a húslevesnél.A doki annyit mondott,hogy valami könnyűt,de semmi konkrétat.
2010. okt. 10. 13:58
4/9 anonim válasza:
Főtt zöldségek, fött soványhúsok, erős füszerek semmikép se, savas gyümik, koffein, csoki tilos.
5/9 anonim válasza:
A húsleves egy kicsit erős szerintem, zsírszegény ételeket kéne inkább, így műtét után. Krumplipüré főtt csirkemellel vagy ilyesmi.
6/9 A kérdező kommentje:
És tudnátok mondani konkrét ételeket?Esetleg recept?
az a baj,hogy szeretjük a fűszeres kajákat,nem is tudom mi az ami kevés fűszerrel is ízletes...
2010. okt. 11. 22:30
7/9 anonim válasza:
diszósajt,kolbásszal,szalonnával,zsírban meg sütve
8/9 anonim válasza:
Ja, bocs azt nem vettem észre hogy könnyü ételekre gondoltál....Akkor ugyanez olajban megsütve
9/9 A kérdező kommentje:
De jó...megjöttek ez "értelmes válaszolók"
Bunkózzá' mamáddal!
2010. okt. 14. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!