Nehéz vacsora után valóban jót tesz, megkönnyíti az emésztést egy kis pohárka rövidital ("snapsz") elfogyasztása?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 09:01
1/4 anonim válasza:
Én a borról tudtam ugyanezt, de inkább ne zabálj este.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom a franciák mindig egy kis konyakkal zárják az étkezést.
Nálunk sem ismeretlen a desszertborok (aszu) étkezés utáni fogyasztása.
legelterjedtebb azonban az ételhez passzóló borok fogyasztása MO-on.
Itthon, mi egy jó hideg, buborékos fröccsel öblítjük le
a finom ebédet, vagy vacsorát:))
3/4 anonim válasza:
Igen, pl. a házi pálinka jót tesz nehéz ételek után.
4/4 anonim válasza:
Egy könnyű, enyhén savas, száraz Rosé vagy fehérbor nagyon jó ilyenkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!