Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Cola és kávé között mennyi...

Cola és kávé között mennyi különbség van?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Sok. Értelmes kérdést esetleg fel tudsz tenni?
2023. máj. 7. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik kóla a másik még kávé.
2023. máj. 7. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. annyi, mint a kutya és a veréb között.
2023. máj. 7. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

A kóla koffeintartalma 8 mg, az energiaitalé 30 mg (Red Bull), a kávéé 40 mg, ha erre gondoltál.

Persze a kávét ezerféleképpen le lehet főzni, a presszókávé koffeintartalma pl. 200 mg felett van.

2023. máj. 9. 05:53
 5/7 anonim válasza:
#4 Általános tévhit, hogy a presszókávénak van a legnagyobb koffeintartalma, a kávétípus testessége miatt gondolják ezt általában. A presszókávé koffeintartalma olyan 40-70 mg körül van, ellenben egy filteres kávéban recepttől függően akár 200 mg is lehet.
2023. máj. 12. 08:23
 6/7 Szitibo válasza:
Ha a koffeintartalma közötti különbségre gondolsz, akkor már a válaszokat meg is kaptad! Ha arra gondolsz, hogy ki ihatja, akkor talán javaslom, hogy gyermeknek egyiket se add! Ha arra gondolsz, hogy melyiket tudod könnyebben magaddal vinni, akkor a Colára szavazok, a nap során több részletben tudod fogyasztani, este utána jobban tudsz elaludni. A cukor tartalma miatt sem kell aggódnod mert van cukormentes is! :) Reggel én egy jó kávéra szavazok! Ebéd után 1-2 órával már szívesebbe iszom Colát!
2023. máj. 12. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom a kávé a kisebb sav tartalma miatt jóval kevésbé roncsolja a fogakat, mint a cola. Sokat gugliztam és azt találtam a kávé inkább egészséges! A cola ennek az ellenkezője. Jó. Tudom van pár dolog amiben a kóla jó lehet, de összességében egészségtelenebb. De kinek kinek a saját tapasztalata a döntő. De például 30-40 éves koromban a nagyon durva kóla ivástól míg nem fejeztem be, még véres székletet is produkáltam. Aki persze sík hülye és nem látja az összefüggéseket, annak az élete komolyabb kihívás....
2023. máj. 14. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!