Palacsintát hogyan fagyasszam le? Megtöltve vagy egyesével és majd ha meg mikróztam akkor töltsem meg?
Figyelt kérdés
Illetve a palacsintát elég ha ételhordóba téve fagyasztom vagy inkább zacskóba?2023. ápr. 15. 19:28
1/8 anonim válasza:
Az összes variáció lehetséges, amit leírtál. Mi túrósatvés üreset szoktunk fagyasztani. Edénynél meg ami neked praktikus.
2/8 anonim válasza:
Nagyon hasadós törős lesz a kiolvasztás után. Nem szeretem, csak frissen.
3/8 anonim válasza:
Töltetlenül és légmentesen, pl folpackba. Nem kell egyesével, hanem amennyit egyszerre meg szoktatok enni.
4/8 anonim válasza:
Én toltetlenul fagyashtom, otosevel. 5ot egymasra, ala fole folpack. Es ugy ahogy van feltekerem es megy a fagyoba
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és akkor ha kivettem a fagyasztóból akkor egyből mehet a mikróba vagy inkább előtte egy pár órával vegyem ki olvadni?
2023. ápr. 16. 19:54
6/8 anonim válasza:
Mindkettő jó, attól függ, eszedbe jut-e hamarabb kivenni. De fedd le mikrózáskor, mert kiszáradhat.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. ápr. 23. 13:04
8/8 A kérdező kommentje:
Írtad, hogy hamarabb vegyem ki tehát akkor nem elég ha csak kiveszem a fagyóból és berakom a mikróba? Mennyivel előtte vegyem ki olvadni?
2023. ápr. 23. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!