Mi a legyakorrib modja a palacsintaevesnek?
Figyelt kérdés
Milyen palacsintat esztek alatlaban?
Sosan vagy edesen?
Ha edesen, mit raktok ra?
Ha sosan mot raktok ra?
2022. okt. 12. 20:11
1/24 anonim válasza:
Hát én sosan szoktam enni, némi ékezettel megfűszerezve.
2/24 A kérdező kommentje:
*leggyakoribb
2022. okt. 12. 20:13
3/24 anonim válasza:
Én nem szeretem a palacsintát, de a családban a legnépszerűbb változatok azokat itt és most felsorolom:
-kakaóporral
-mindenféle lekvárral
-nutella
-édestúró
-reszelt almával
És a 4 éves unokahúgom gyomorforgató receptje a nutellás-lekváros, amitől hallásra is rosszul leszek.
4/24 anonim válasza:
Oh, itt 3-mas. Nem túl helyes a mondatom, de itt kijavítom.
Én nem szeretem a palacsintát, de a családban a legnépszerűbb változatokat itt és most felsorolom:
5/24 anonim válasza:
Imadom levesbetétnek is. Frittatensuppe. Nymmm...
6/24 anonim válasza:
Sosem jártam még alatlaban.
Hol van ez?
7/24 anonim válasza:
hát én egy lusta disznó vok, szval ált rendeljük, és onnan lekvárosat vagy kakaósat v nutellásat szoktm
8/24 anonim válasza:
Nem a leggyakoribb, de mi a "túrórudist" szeretjük. Túrót bele, és a közepébe egy vékony csík nutellát is. Elég ütős!
9/24 anonim válasza:
Kakaós, édes túrós. De a kedvenc a baracklekváros, a neve “bari leki pali”.
10/24 A kérdező kommentje:
Uhh, a reszelt almasat meg soha nem probaltam, es nagyon jonak hangzik
2022. okt. 12. 21:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!