Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a legyakorrib modja a...

Mi a legyakorrib modja a palacsintaevesnek?

Figyelt kérdés

Milyen palacsintat esztek alatlaban?

Sosan vagy edesen?

Ha edesen, mit raktok ra?

Ha sosan mot raktok ra?

2022. okt. 12. 20:11
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
93%
Kedvencem a túrós és a baracklekvár-darált dió-cukor kombó,isteni :-))Férjem a Nutellásat szereti.
2022. okt. 12. 22:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencem a fahéjas, de szoktam még kakaósat vagy túrósat is. Kiskoromban párszor ettem citromosat is (egy csíkban cukor és arra rácsepegtettem citromot).

Sósan csak a Hortobágyágyit szoktam (ritkán) , de azt leginkább venni szoktam.

2022. okt. 12. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A lekváros-túrós és a fahéjas a kedvenceim. (lekvárok közül eper, áfonya, ribizli, vadringló)
2022. okt. 12. 23:12
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a sima kakaós a legnépszerűbb.

Én legjobban a mogyorókrémeset szertem, de mixelni is szoktam pl mogyorókrémes-banános, mogyorókrémes-lekváros, mogyorókrémes-túrós. Ha van hozzá tejszínhab, akkor az is mehet bele.

Szeretem az éttermi puccosabb verziókat is, pl szatmári palacsinta, gundel palacsinta, somlói palacsinta.

Most egész este palacsintáért fog csorogni a nyálam.

Sósan is próbáltam párszor, pl sós mogyoróvajjal, de valahogy nem volt az igazi.

2022. okt. 13. 00:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
(barack)lekváros vagy túrós palacsinta nálam a nyerő, és azonmód befalom az összeset, már amikor nagy ritkán eszem.
2022. okt. 13. 02:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi külföldön élünk. Itt a gyerekek a csokikrém+tejszínhab, vagy csak simán csokikrémest eszik leginkább. Emellett az eperlekvárosat.

A férjem tejszínhab+eperszeletekkel töltöttet eszi, vagy ha eper nincs, akkor csak tejszínhabot tesz bele.

Én mogyorókrémes, vagy mogyorókrém+tejszínhab, vagy lekváros palacsintát szoktam készíteni. A túrósat is nagyon szeretem, de rajtam kívül senki sem eszi meg a családban, így ritkán veszek.

A sósak közül a hortobágyit mindenki szereti, de ritkán csinálok mert sok vele a macera.

Emellett kamaszkoromban Franciaországban ettem valami sonkás-tojásos palacsintát, ami isteni volt. De mivel a receptet nem ismerem, egyelôre nem kísérleteztem vele.

2022. okt. 13. 05:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Amilyet kapok!

A lényeg, legyen rajta tejszínhab is, szeretek nyalakodni...

2022. okt. 13. 07:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
16-os: szerintem keress rá a galette bretonne-ra (+ google fordító).
2022. okt. 13. 10:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Köszi! Kipróbálom, ha legközelebb palacsintát sütök.

2022. okt. 13. 10:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kézzel, lekvárral túróval kakaóval csupaszon
2022. okt. 30. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!