Gondolkoztam mit adjak a vőlegényemnek mivel szereti a hasát úgy gondoltam főzök neki a kedvenc ételét, gulyáslevest és mellé palacsintát fánkot és kókuszgolyó Ti örülnétek neki ha ez kapnátok ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 15:53
A kérdező szavazást indított:
Igen örülnék neki
Nem örülnék neki
egyéb
29 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretem ezeket. De a faszidnak ez a kedvence, te írod, nyilván ő örülne, hogy körbenyalod a valagát.
2/16 anonim válasza:
Én tőlem még szargolyót is adhatsz, nem én enném. xD
Kit érdekel?
3/16 anonim válasza:
Én szeretem ezeket, de minek tőlünk kérded, nem ismerjük a vőlegényed, hogy miket szeret enni 😅
4/16 anonim válasza:
Nem, kifejezetten utálom, ha olyan ételt tesznek elém, amit szeretek...Ezeket az idióta kérdéseket :D
5/16 anonim válasza:
Itt tényleg már bármilyen kérdést fel lehet tenni büntetlenül? 🤦
6/16 anonim válasza:
Én igen de szerintem elég egy fajta nasi
7/16 anonim válasza:
Én utálni szoktam, ha olyan ételt kapok, ami a kedvencem .
Ökrök gyülekezete...
8/16 anonim válasza:
Szerintem sok ez a három nasi. Főleg, hogy mind édes, de egyáltalán nem passzolnak egymáshoz.
9/16 anonim válasza:
Minek fánk meg kókuzsgolyó meg palacsinta is? Meg akarod ölni, vagy mi a frász? :D
Egyébként ezek közül semmit nem ennék meg, ugyanis nem gluténmentes :D
10/16 anonim válasza:
Én jobban örülnék, ha tudna helyesen írni a párom. 😃
A kérdésre a válasz: igen, örülnék, ha figyelne rám annyira, hogy tudja mi a kedvenc ételem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!