Kókuszgolyó piskótatésztából vagy darált kekszből finomabb?
Darált kekszből.
De ha van otthon egy kiló szikkadt piskótád, azt sem fogják kiköpködni.
Bár azt inkább tiramisùnak vagy somlói galuskának célszerű felhasználni.
Én először a piskótás verziót ismertem, még gyermekkoromból. Ahol sokféle piskótás süteményt sütöttek, és megmaradt a széle, a maradékból lett a kókuszgolyó.
Csak később hallottam a kekszes verziót viszont meglepődtem, hogy 10 ismerősből 9 csak a kekszeset ismeri.
Én már eleve úgy készítem, hogy csak ezért sütök egy piskótát vagy esetleg egy sima kevert süteményt. Ha megsült, már tépkedem is szét egy edényben, öntöm rá a tejet, rumaromát, lekvárt, kakaót, cukrot, mazsolát vagy meggyet, meggylét, mikor mit, és persze a végén a kókusz.
sokszázszor finomabb piskótából annka, aki a minőségi desszerteket szereti
a mi családunk semmi darált kekszeset nem hajlandó megenni, az a süteménykészítés legalja
az egyik legnépszerűbb magyr youtuber cukrász bebepiskóta is piskótából csinálja, erre direkt szokott plusz piskótát sütni hogy legyen ha kókuszgolyót csinálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!