Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van még olyan étel?

Van még olyan étel?

Figyelt kérdés
Tudtok még olyan ételt mint pl Nyíregyházi/Szabolcsi gyros ? Vagy a Szolnoki isler ? Amit teljesen máskép esznek egy bizonyos területen mint pl Budapesten ?:) Illetve melyiket szeretitek jobban ? Ha már kóstoltátok. Én nagyon szeretem a Nyíregyházi verziót is, de a habos islert még nem kóstoltam :D

2023. ápr. 15. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy cukrász videójában láttam, hogy készíti a habos islert. Utána azon gondolkodtam, hogy lehet abba beleharapni vagy megkezdeni?:)
2023. ápr. 15. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Mi az a szabolcsi gyros?
2023. ápr. 15. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

#2 kifliben adják :)

De ne a bolti kiflire gondolj. Hanem egyenes és nagyobb és puha :)

2023. ápr. 15. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

3-as!

Köszi! Nem láttam még ilyet:)

(mondjuk nem voltam még Szabolcsban)

2023. ápr. 15. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ha majd Nyíregyen jársz próbáld ki vagy az állomáson vagy a twin peaks-ben vagy pedig a totál gyrosban a kiflis gyrost. Szerintem ezeken a helyeken a legjobb :)
2023. ápr. 15. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem is szeretem cukrászdában enni, csak itthon :) Szét szoktam szedni, először megeszem a habot, majd az alját és tetejét. :)

Rendes islert egyszer ettem idáig. Számomra olyan volt mintha sima linzert ennék csokival bevonva :(

2023. ápr. 15. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hát ezt a Islert ki kell majd próbálnom :D
2023. ápr. 15. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlen kóstold meg ha lesz lehetőséged :)
2023. ápr. 15. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Ilyesmi az albán pékáru és fagyi. A magyar, olasz, stb finom, az albán meg mosléknak sem jó.
2023. ápr. 15. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!