22/40 anonim válasza:
Epres nutellás eperszósszal.
Csokipudinggal ès meggyel töltött palacsinta kirántva.
Ez a kettő az abszolút kedvenc.
27/40 Mendy98 válasza:
Szerintem a nutellás.
Meg szoktam csinálni mézes-banánosat.
Hortobágyi 1x ettem, nem ízlett. Száraz volt, ropogott, a darálthús sem volt benne olyan jó... Meg nem számítottam rá, h az úgy néz ki mint egy fasírt, mert kirántják a darálthúsos palacsintát. 🥲
Bár annyira sokan szeretik és oda vannak érte, h én csak arra tudok gondolni, h az el volt rontva és amúgy sokkal jobbnak kéne lennie.
29/40 anonim válasza:
30/40 Mendy98 válasza:
Hmm, ez teljesen más mint amit nekem adtak, Hortobágyi palacsinta néven. Abban nem volt tejföl, de még szaft se. Ráadásul be volt panírozva és kirántva. A hús is olyan fura volt, mintha félig konzerv félig fasírt hús lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!