Miért repednek meg elvileg mikrózható üveg csészék a mikróban?
Figyelt kérdés
Most rövid időn belül már hárommal így jártam, két különböző de mindkettő átlátszó sima üveg csésze és egy porcelán anyagú is így járt.2023. márc. 25. 08:28
1/7 anonim válasza:
Nem volt ráírva,hogy max hány fok és hány percig?
2/7 anonim válasza:
A körülményeket leírhatnád, mert ezek sem bírják, ha üresen mikrózzák, illetve ha rátöltenek hideget, pl tejet, vagy vizet
3/7 A kérdező kommentje:
Csak sima vízforralást csinálok kávéhoz. Beteszem a hideg vizet és addig megy a mikró míg látom hogy bugyog már a víz. Most mondjuk az a dolog történt meg ami néha szokott, hogy nem felforr a víz hanem egyszer csak pukkan egy hatalmasat, van hogy még a mikró ajtót is kivágja ez a jelenség olyan feszültség lehet a vízben és nem felforr hanem robban. Mikor kivettem a csészét az alja repedt volt.
2023. márc. 25. 13:14
4/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy kávéfőzőt/vízforralót...
5/7 anonim válasza:
Az üvegpoharaid alja nem sokkal vastagabb mint az oldalfaluk?
7/7 A kérdező kommentje:
Vastagabb az aljuk jóval persze.
2023. márc. 27. 10:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!