Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit vennél inkább vadonatúj...

Mit vennél inkább vadonatúj kenyérsütő gépet 30000 Ft ért vagy ugyanazt használtan tízezerért a jófogásról amire azt mondja az eladó hogy összesen 10 szer használta?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Ilyesmiket nem veszek használtan, a franc se tudja mit csináltak vele. Ellenben számítástechnikai és telekommunikációs eszközökből sok-sok éve nem vettem újat.
2023. márc. 22. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Te nyilván nem vagy 100-as, mellette még egy arrogáns kötözködő figura is vagy. Bánom minden betűmet, csinálj amit akarsz!

2023. márc. 22. 10:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Vagy ne írj össze vissza
2023. márc. 22. 10:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki cuccból soha nem veszek használtat, ezt még apu tanította, betartom én is.
2023. márc. 22. 16:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első kenyérsütőm használt volt, úgy kaptam egy barátunktól. Egy Hauser gép volt, a sütőedénye úgy volt kialakítva, hogy alul szélesebb volt, mint középen. Emiatt mindig megakadt, amikor megpróbáltam a kész kenyeret kivenni, úgy kellett kirobbantani. Legtöbbször meg is sérült, volt, hogy kettétört. Erre figyelj, ha veszel egyet.
2023. márc. 22. 18:16
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

Kétszer vettem új gépet és legalább tízszer használtat. Rengeteg olyan gépet lehet kifogni, mint amilyet a négyes írt. Sokan megveszik, aztán 2-3 sikertelen próbálkozás után megy a szekrénybe. Pár év után megtalálják, sajnálják kidobni és felrakják bagóért valamelyik használt cuccos oldalra. Volt, hogy annyiért vettem hibátlan, karcmentes gépet, mint amennyibe csak az üst került volna.

Természetesen csak olyat vettem, amit a saját szememmel ellenőrizni tudtam. Simán látható egy ilyen gépen, hogy mennyit volt használva.

2023. márc. 22. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!