Mit vennél inkább vadonatúj kenyérsütő gépet 30000 Ft ért vagy ugyanazt használtan tízezerért a jófogásról amire azt mondja az eladó hogy összesen 10 szer használta?
2x használt Moulinex kenyérsütőmet adtam el a Jófogáson, garantáltan kifogástalan állapotban, gombokért.
De ha kétségeid vannak a minőséget illetően, akkor Vaterán nézelődj, ahol leinformált, véleményezett eladók vannak és a Vatera is jót áll a termékismertetőben leírtak valódiságáért.
Jófogáson sehogy, nem is azt írtam, hanem a Vaterát!
Basszus, értelmezz már!
2x használt, garanciális gépről beszéltem, "garantáltan kifogástalan állapotban", mivel 2x-i használat után nem lehet lepusztult, normál esetben.
Itt a Vatera garancia:
"A hazai piactereken és apróhirdetési oldalakon egyedülálló vevővédelmi programunk minden vásárlásodat védi. Ha a Vaterán vásárolsz, és nem kapod meg a terméket, vagy minőségi problémád van vele, visszakérheted a pénzed. Először megpróbáljuk rendezni az ügyet az eladóval, és közvetíteni köztetek, de ha ez nem vezet eredményre, és a panaszod megalapozottnak bizonyul, akkor a vásárlóként ért károdat kifizetjük neked."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!