Mi ez a kamuszöveg sok embertől, hogy azért nem tud egészségesen táplákozni mert nincs rá pénzük?
Csak azért írom ezt,mert azt látom viszont,hogy minden harmadik ember dohányzik Magyarországon(statisztika),közben meg sírnak hogy csak "szemét" kajára tellik.
Mennyit is költ egy átlag dohányos havonta cigire?
8-10 ezer?
Kérdés:
Hány kg gyümölcsöt és zöldséget tudna venni abból a pénzből?Esetleg egy fitneszbérletet?
Azért is röhejes a dolog mert az alacsonyabb iskolázottsággal/jövedellemmel rendelkezők körében még többen is cigiznének.
Hogynem futja egészséges ételre ha cigire viszont igen?Minimálbérből?
Gazdag a magyar ember na!
KEdves kérdezö: aki kevés pénzböl dohányzik (mert sok ilyen van tényleg), az nem azon panaszkodik, hogy nincs pénze egészséges kajára, mert eszébe sem jut ilyenen törni a fejét.
Aki meg azt irja/mondja, hogy nem jut pénze jó minöségü éllemiszerekre, azok nagy többsége szerente egészségesen élni és ezért nem dohányzik. Viszont sok olyan családot imerek, ahol naponta és fejenként legfeljenn 500 Ft jut kajára és alapkozmetikára (szappan, WC-papir, mosószer, sampon, esetleg desodor, ha marad rá valamennyi) - ebben az esetben nem sok lehetöségük van a kaja minöségére figyelni, mert az gondolom te is belátod, hogy ennyiböl tényleg nem sok mindenre jut.
NEm ártana, ha egy kicsit megpróbálnál a valósággal foglalkozni és nem a statisztikákat keverni össze - ugyanis az átlag nem azonos az élettel.
Sajnos az emberek csak akkor kezdenek el igazán törődni az egészségükkel, ha már nagy a baj...és ez szerintem sajnálatos, illetve az is, mint hogy itt sokan leírták, ilyen kevés pénzt kell beosztaniuk a legalapvetőbb dolgokra.
Cs.
11:35,11:49!
Egészségedre,remélem jót büfiztél.
Azt látom még mindig nem elég egyértelmű a kérdésfeltevés.
Én általánosságban beszéltem nem kivételekről.
Nagyon sok ember dohányzik nagyon kevés pénzből,de közben meg panaszkodik.
Kifogás persze mindig van.Ez valami magyar sajátosság lehet...
12:06!
Nem büfiztem inkább o--k--á---d--t--a---m... Tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!