Debreceni macskakávézó?
A macskákat imádom ahogy a kávét is.
Járt már itt közületek valaki?:D
Annyit tudok, hogy 10 cicából áll a banda és asztalt kell foglalni.
Pozitív és negatív véleményt is várok.
Én voltam már ott, hihetelenül cukik a cicák.
Itt vannak az én észrevételeim:
- a gyerekeket a szülők nem kontrollálják egyáltalán, visonganak és kiabálnak ami egy beszélgetős összeülős kávézáshoz nem épp a legjobb.
- a személyzet cuki, de ha teltház van akkor nagyon sokat kell várni.
- nagyon finomak a kávék és a sütik is
- a cicák folyton kunyizni akarnak amit kötelességed megakadályozni, ami nem túl egyszerű, hiszen nem emelgetheted a macskákat. Úgy meg elég nehéz enni hogy mászik az arcodba egy doromboló :D
- az árak viszonylag kedvezőek
- annak ellenére hogy a cicák ott vannak körülötted, meglepően nagy a tisztaság, ki van rakva a fertőtlenítő szer is, amit érkezéskor használni kell + a személyzet törli rendszeresen az asztalok, de kérheted te is, ha úgy érzed.
- a mosdó patika
- télen egy kicsit hideg van
- szabad játszani a cicákkal: sok játék ki van téve nekik, imádnivalóak amikor a különböző dobozokba meg mindenféle játszóhelyekre bujkálnak.
Összességében én azt tudom mondani hogy megéri elmenni, én is biztos hogy visszamegyek még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!